Beatrice, en kämpande mamma till två ♡

ensamstående • mamma till två • student • vikarie • inredningstokig • shoppaholic • resor

This is the end...

Publicerad 2010-04-11 08:17:49 i Kissekatterna,

Idag var Devin snäll och gav mamma sovmorgon :) Han sov fram till 7.30 innan han ville upp och leka, d.v.s en hel timme längre fick jag sova! Det behövdes kan man säga efter dem fyra glas vin som jag blev bjuden på igår hemma hos svärföräldrarna ;)

Just nu sitter busungen och leker på golvet. Han försöker äta upp sina fötter ;) Han har passat på att gosa med Maisan (och hon tillät det!) nu på morgonen eftersom idag blir sista dagen som vi har kissekatterna här hemma. I eftermiddag kör vi ut dem till en bondgård där dem sedan får springa fritt bland massa andra katter. Det är T´s släkting som har hand om bondgården så dem kommer aldrig vara ensamma, utan dem har ju hans familj som kommer ut och tittar till dem varje dag.

Usch, det kommer bli tomt utan katterna här hemma, men samtidigt så vet vi att det är det bästa för oss alla. Vi kan inte ha kvar katterna då dem fäller så hemskt som dem gör! Det är mest för Devins skull som vi gör oss av med dem förstås. Kanske är det p.g.a dem som han andas så tungt och det kan ju faktiskt vara allt katthår som påverkade lillemans krupp från första början (?) Det återstår att se. Om inte annat så kommer vi att kunna ha ett betydligt renare och fräschare hem i framtiden när vi inte har några husdjur!

Vi har ju turen att kunna åka ut och hälsa på Maisan & Kaisa också ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela