Beatrice, en kämpande mamma till två ♡

ensamstående • mamma till två • student • vikarie • inredningstokig • shoppaholic • resor

NAN 3 Juniormjölk från Nestlé.

Publicerad 2012-07-02 12:15:11 i Barnmat (tips & recept), Intressanta tips, Jag har testat...,

 
NAN 3 Juniormjölk har skräddarsytts för att passa ditt lilla barns unika näringsbehov. Den innehåller mindre protein och salt än komjölk och ger mer av vissa viktiga vitaminer och mineraler som järn och vitamin D. Dessutom har den en bra fettsammansättning med hög andel nyttigt omättat fett, samt är berikad med omega 3 (DHA) och 6 (ARA).
 
Jag har fått äran att testa och buzza om Nestlés nya NAN 3 Juniormjölk till Lili och som förväntat så älskar hon den.
 
Jag hade med mig den när vi bilade ner till Tyskland och eftersom den går bra att dricka både varm och kall så hade jag en i kylbagen och en i skötväskan som jag tog fram när det var dags för lunchstop eller middag :) Lili dricker den med stor aptit, men dock så misstänker jag att den kan vara orsaken till att pluttan blivit hård i magen lite till och från, med tanke på att den är berikad med mer järn än vanlig mjölk. Ett glas Juniormjölk ger nämligen lika mycket järn som 25 glas komjölk!
 
Kort och gott: NAN 3 Juniormjölk fungerar kanonbra här hemma. Den funkar även bra att ha i kaffet. Devin har inte vågat smaka på den ännu, men jag hade tänkt testa att göra smoothie av juniormjölken och mixa samman med lite bär någon dag (eller varför inte göra isglass av juniormjölk och bär? det fungerar säkert kanonbra!), då kommer lilleman garanterat att vilja ha han också! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela