Ettårskontroll för prinsessan Lili.

Då vart det dags igen för ännu en besök på BVC. Vaccinet är taget och läkaren tycker Lili kan klassas som frisk och kry. Hon utvecklas fint och är - precis som sin bror - kort och rund. Hon ligger just nu och snarkar gott i vagnen.
 
Faktiskt så fick hon samma diagnos som sin brorsa, när han var i samma ålder: Hon går upp i vikt (dock lite för väl, enligt läkaren) och hon växer på längden, men kanske inte så mycket som hon borde. Hon ligger tre streck under det normala - precis som både jag och Devin alltid har gjort. Därför kommer de nu att sätta in provtagningar och extra kontroller på Lili, för att försäkra sig om att hon inte behöver äta levaxin-tabletter, som Devin gör.
 
Hon följer verkligen efter i Devins fotspår, vår prinsessa ;) Samma kontroller, samma utvecklingsfaser (nästintill i alla fall!), samma extrakontroller och provtagningar (som det ser ut just nu i alla fall, sedan kan ju såklart läget förändras snabbt!). Det kommer troligtvis bli fullt upp med spring på vårdcentralen framöver, det är något som är säkert!
 
Btw, tösan väger nu 10,7 kg och är 69,8 cm lång. Huvudomfånget ligger på 45,4 cm.

DITT NAMN
Vill du bli ihågkommen?

EMAIL (publiceras ej)


HAR DU BLOGG?


KOMMENTAR