Beatrice, en kämpande mamma till två ♡

ensamstående • mamma till två • student • vikarie • inredningstokig • shoppaholic • resor

Oj vad vi har lekt idag!

Publicerad 2009-12-30 17:37:21 i Vardagsliv,

Jag, Sofia & Devin gav oss av mot BVC klockan 11.00 imorse. Det var dags för Devins fem-månaders-vaccin som hoppades över sist vi var där. Men nu är den tagen och vi hoppas att han slipper febern som kan komma smygandes såhär i efterhand.

Efter BVC-besöket gick vi in på den öppna förskolan och gav Devin mat. Han åt en halv burk med morotspuré och drack vatten till det innan han var nöjd och somnade sedan gott i vagnen. Jag & Sofia gick vidare till gallerian och kollade runt där lite.

Sofia fick ett par nya termovantar och Devin hade fått hem sina två bodys från tradera äntligen. Självklart ville Sofia testa de nya vantarna så när vi kom hem bytte vi om till overall och termobyxor och gick ut i snön och lekte! Vi åkte pulka, hade snöbollskrig och försökte göra snöänglar - något som vi inte lyckades med överhuvudtaget.

Devin låg hela tiden i sin vagn och sov sött. Han vaknade inte förrän efter tre timmar då vi hunnit äta och kolla klart på Scooby Doo-filmen som jag köpte åt Sofia igår. Hon har ju sett alla filmer som vi har här hemma flera gånger så jag tyckte det var på tiden att hon fick lite nya att titta på! Det blev en Scooby Doo-film som sagt och en film med My little pony. Filmer som Devin senare kan få användning för :)

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela