Beatrice, en kämpande mamma till två ♡

ensamstående • mamma till två • student • vikarie • inredningstokig • shoppaholic • resor

Efter regn kommer solsken ♥

Publicerad 2016-08-08 16:45:36 i Hemma hos oss, Vardagsliv,

Det är ju så typiskt! Det här är andra gången som regnet hindrade oss från att komma iväg till det så kallade röret. En bit här i från oss finns nämligen en rutschkana som är som ett rör där barnen kan klättra, leka, åka och fara omkring som de själva vill. Men varje gång vi har begett oss dit bortåt så hinner regnet ikapp oss och öser ner över oss. Varje gång! Barnen, som aldrig har varit där, är jättenyfikna på det här s.k. röret såklart och blir lika besvikna varje gång. Dumma regn! Som tur var så varade inte regnet speciellt länge, utan var över på bara någon halvtimme. Under tiden så passade vi på att byta om, torka av oss, få på oss myskläder och äta lunch, för vi hann ändå komma en bit på vägen den här gången innan regnet började ösa ner över oss.

Vi gjorde ett försök till. Tredje gången gillt så att säga. Den här gången stannade vi dessutom till nere vid ån där barnen fick chans att kasta lite stenar och prova på att kasta macka, som det kallas. Som sagt - efter regn kommer solsken och den höll i sig under hela tiden som vi var ute, d.v.s i ungefär en och en halv timme. Så skönt!

 

När vi kom hem så fick barnen bada och duscha av sig, medan jag gjorde middag till oss. I dag blev det pulled pork med grönsallad och pasta till. Lili hjälpte till att göra salladen, vilket hon har blivit lite av en mästare på ;)

Och gott var det minsann!

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2016-08-09 11:10:42

Mysigt! Vilken bra mamma du är

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela