Beatrice, en kämpande mamma till två ♡

ensamstående • mamma till två • student • vikarie • inredningstokig • shoppaholic • resor

Ett enklare sjuårskalas

Publicerad 2016-07-26 07:26:13 i Devin ~ 6-9 år, Minnen, Vardagsliv,

Nu är det bara fem dagar kvar. Fem dagar. Helt galet. Naturligtvis har jag bokat upp mig och är upptagen varenda dag tills dess med något som måste utföras och fixas, mest för att dagarna ska gå fortare ;) Det mesta är redan nerpackat och redo att bäras upp på släpet.

Men det jag faktiskt tänkte skriva om i det här inlägget var sonens sjuårsdag. Han fyllde ju 7 år i lördags. I hela sju år har jag varit mamma och nu är det dags för min minsting att börja i skolan. Jösses alltså.

Lördagen började med ett besök på Citygross, där vi gjorde morfar och moster Sofia sällskap och Devin själv fick välja ut vad vi skulle grilla framåt kvällen. Kycklingspett med paprika och potatissallad blev hans önskan.

 
Såklart fick barnen åka den efterlängtade karusellen som står och lockar barn precis vid ingången till Citygross. Det var ju trots allt Devins födelsedag!
 
Framåt kvällen så begav vi oss hem till deras morfar där han hade förberett grillen och fyllt upp poolen med vatten åt barnen. Barnen hoppade i direkt och tjatade på både mig och deras moster att hoppa i. Men icke. Brr, det var ju svinkallt! Haha. Jag gick upp till köket i stället och gjorde iordning grönsalladen och kycklingspetten. 


Det blev ett enkelt kalas, med endast några av familjemedlemmarna från min sida. Men det här verkade inte barnen ha något emot. De lekte, badade, klippte sönder några kartonger som låg och skräpade på tomten och Devin öppnade sina paket med spänning och lekte sedan med de leksaker som han fick i paketen. Kvällen blev rätt lyckad ändå, tack och lov. Det är skönt att ha två barn som blir tacksamma för så lite egentligen. ;)

 

Morfar fixade tårtan. Schwarzwaldtårta med Ahlgrens bilar på. Mycket uppskattad av barnen, och lätt att göra iordning innan servering!

Kommentarer

Postat av: Becca

Publicerad 2016-07-26 19:43:01

Härliga bilder, tårtan ser super god ut

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela