Beatrice, en kämpande mamma till två ♡

ensamstående • mamma till två • student • vikarie • inredningstokig • shoppaholic • resor

Nytt i garderoben

Publicerad 2009-08-31 14:10:16 i Shopping & gåvor,

Det blev mest fönstershopping idag *stolt*, jag känner mig väldigt sparsam nu för tiden. Men jag kom inte hem tomhänt för det! Jag köpte ett par jeans faktiskt. Tyvärr så hittade jag ingen overall som jag fastnade för åt Devin, men jag söker vidare för fullt efter den perfekta overallen som han kan ha i vinter.

Trots att jag hade vagnen med mig så löste jag problemet med hur jag skulle testa jeansen innan jag köpte dem (jag var ju inte säker på vilken storlek jag har nu...) Jag körde in vagnen i provrummet, där provhytterna finns och lät en liten glipa vara öppen medan jag testade byxorna, så jag hade uppsyn över vagnen hela tiden. Men en fråga som jag ställde mig själv var; Varför gör dem inte plats för barnvagnar i butikerna? Det är alltid så trångt och ont om utrymme tycker jag...


Jeans, 399:- på Lindex

Idag blir det shopping för hela slanten!

Publicerad 2009-08-31 10:27:41 i Vardagsliv,

Idag har jag bestämt mig. Jag måste komma ut mer, röra på mig mer. Jag måste komma över min rädsla och våga mer, så om någon timme så är det jag och Devin som tar vagnen ner till stan och ägnar oss åt lite trevlig shopping! Men innan dess ska lilleman bada, äta och göras iordning och jag ska hinna se på mitt älskade program; Våra bästa år.

09-08-30

Publicerad 2009-08-30 20:04:20 i Devin ~ 0-3 månader,

Han verkar redan ha vant sig vid sin nya bärsele. Han somnade nästan direkt så det var bara lägga ner honom i sängen och nu sover han så gott så. Han har varit snäll hela dagen och knappt gnällt någonting, förutom när han varit hungrig då. Innan han somnade så hade han legat i soffan en bra stund och bara tittat och låtit mamma och pappa städa i lugn och ro. Inget gnäll här inte! Hihi, vår sötnos!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela