Beatrice, en kämpande mamma till två ♡

ensamstående • mamma till två • student • vikarie • inredningstokig • shoppaholic • resor

Slapparkväll när den är som bäst!

Publicerad 2013-06-30 19:40:25 i Intressanta tips, Vardagsliv,

I kväll valde vi att ta en riktig slapparkväll här hemma. Pizza beställdes hem till middag och efter det la sig sambon i barnens säng och somnade (något som inte är så ovanligt här hemma nu mer..) när tanken från början var att han skulle underhålla barnen, medan jag fått tillåtelse att sätta mig ner i soffan och njuta av min senaste köpta bok - "Femtio nyanser av honom". Vilken fantastisk bok alltså! Så gripande och svår att lägga ifrån sig när man väl påbörjat läsandet. Detta är en bok som jag (och väldigt många fler har jag förstått) verkligen rekommenderar! I just love it! Så fort barnen har somnat så ska jag fortsätta läsandet och låta mig ännu en gång dras in i de mest fantastiska, men samtidigt skrämmande drömmar som boken tar med mig in i.
 
 

Födelsedagsförberedelser

Publicerad 2013-06-28 12:57:37 i Vardagsliv,

På söndag fyller sambon 27 år och det ska firas redan i morgon med grillning och födelsedagstårta hos svärföräldrarna. Tårtan står såklart jag för. En jordgubbstårta med choklad- och marängbotten, fylld med vaniljkräm och täckt med grädde blev önskemålet från födelsedagsbarnet. Tårtbottnarna är redan fixade och vaniljkrämen, grädden och jordgubbarna står i kylen i säkert förvar.
 
Jag började tidigt i morse med bakningen, så att jag hinner med lite städning innan jag ska i väg senare, är tanken. Och skolarbetet är även inskickat, så nu har jag ytterligare två veckor ledigt från skolarbete och stress, förutom den vetenskapliga rapporten som ska in i slutet av kursen, men det sista som fattas i den ska min kära svärmor försöka hjälpa mig med på bästa sätt i kväll. Kanske kan jag äntligen kan få den inskickad och avbockad också. Det kan ju knappast bli bättre just nu! ;)
 
Nu kallar dammsugaren och svabben på mig! Bäst att passa på när lilltösen ligger och sover och Devin leker snällt för sig själv för en gångs skull.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela