Beatrice, en kämpande mamma till två ♡

ensamstående • mamma till två • student • vikarie • inredningstokig • shoppaholic • resor

Fyraårskontroll.

Publicerad 2013-09-28 19:20:41 i Devin ~ 3-6 år,

Innan vi (d.v.s jag och Lili) lämnade Devin på förskolan i går så hade vi tid hos BVC. Det var dags för Devins fyraårskontroll där bland annat talet, synen och hörseln undersöks denna gången. Och såklart vägning och mätning som alltid.
Devin följer sin kurva fint och ligger inte längre på någon övervikt. Hans vikt uppnår 15,4 kg och han är 93,7 cm lång. Hans tal är väl utvecklat men han ville inte samarbeta när det kom till syn- och hörseltesterna. Och i och med att jag har både en syn- och hörselnedsättning så vill de följa upp hans utveckling lite extra i fall det skulle visa sig vara ärftligt på något vis. Mer om detta kommer efterhand, när jag vet mer.
 
Nu ska barnen nattas och lördagskvällen fortsätter med trevligt sällskap, tacos och filmmys! Trevlig kväll allesammans!

Nam nam lunch!

Publicerad 2013-09-27 11:50:13 i Lili ~ 1-3 år, Vardagsliv,

 
Det var en lite febrig men lycklig tjej som fick dela på en pizza till lunch  med sin mamma ♥
 
Och efter lunchen så ska lillan få lägga sig en stund och jag hoppas på att få en timmes lugn och ro så att jag kan göra slutprovet i kursen Kommunikation som jag strax är färdig med innan den nya kursen Lärande och utveckling börjar på måndag redan.

Dagens påpälsade små busungar:

Publicerad 2013-09-26 13:13:00 i Outfits,

 
Nu är verkligen hösten här och med sig har den kyla, förkylning, regn och rusk. Barnen till och med bad om att få ha på sig sina vinterjackor och vantar i dag när det var dags att gå till förskolan, då de säkert mindes hur kallt det var ute i går.
 
Här ovanför ser ni dagens Devin, med en mössa från Novisen, jacka från Stadium, byxor från Gekås och skor från Skopunkten.
 
Lili har på sig en handgjord mössa inköpt av en trevlig dam på torget någon gång i förra året. Halskragen kommer från Sporthuset, jackan är från Kappahl, byxdressen är från början köpt på Lindex, men jag själv köpte den begagnad på någon loppissida. Och slutligen skorna är från deras farmor och farfar, köpta i Turkiet.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela