Beatrice, en kämpande mamma till två ♡

ensamstående • mamma till två • student • vikarie • inredningstokig • shoppaholic • resor

Måndagslista:

Publicerad 2011-02-28 08:01:21 i Vardagsliv,

I dag är det måndag och jag är glad därför att:

♥ Jag har mina båda favoritkillar hemma hela dagen
♥ Jag ska eventuellt få nya glasögon i dag och en dag på stan med grabbarna
♥ Vi mår alla bra här hemma igen och nu hoppas vi på att få vara friska ett tag framöver!
♥ Lägenheten är städad
♥ Devin är på sitt bästaste humör och lika busig som alltid
♥ Det är löning imorgon för sambon vilket innebär storhandling i veckan

Denna listan startades av Jenny. Häng på du med vettja! Det är alltid lika trevligt att se vad som gör folk lyckliga och vad som får just dig att må bra!

Lägenhetssanering

Publicerad 2011-02-27 15:29:11 i Vardagsliv,


Vi har nyss varit och hämtat Devin från sin farmor och farfar. Dem var snälla och tog med sig Devin ut på en långpromenad så vi fick tillfälle att sanera lägenheten från alla bakterier från gårdagen. Medan Tommy dammsög lägenheten så städade jag av köket och diskade, bytte sängkläder och tvättade en maskin med tvätt. Efter det var jag ganska slutkörd, haha. Så medan jag låg och vilade i soffan gjorde Tommy lunch. Ugnspannkaka, mums! :)

Efter lunchen la jag mig i ett varm bad och läste lite. "Flykten från Stalins läger" påbörjade jag precis, en bok skriven av Slavomir Rawicz. Den verkar spännande då vi får följa Slavomir och hans sex följeslagare genom deras flykt från vad ryssarna kallade arbetsläger 303, ett fångläger i Sibrien.

Jag är glad över att denna spysjuka endast höll i sig under lördagsdygnet. I går kväll mådde vi båda lite bättre efter en dag halvsovandes i soffan, utan mat och med ett ständigt rusande ut till toaletten om jag råkade röra på mig för hastigt eller om jag var tvungen att ge mig upp för att servera Devin mat, dricka eller byta blöja på honom. I morse vågade jag mig på att äta igen i alla fall. Det blev endast lite jordgubbskräm, man vill ju inte chockera magen efter ett dygn utan någon mat eller knappt någon vätska alls. Som sagt så har jag ju hittills fått behålla både krämen, drickan och ugnspannkakan som vi ätit och druckit under dagen :) Förhoppningsvis så kan jag åka in och jobba en stund imorgon medan Tommy är hemma med Devin.

Nu är det dags för lite mys med mina favoritkillar ♥

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela