Beatrice, en kämpande mamma till två ♡

ensamstående • mamma till två • student • vikarie • inredningstokig • shoppaholic • resor

Kolmården, del 2 - delfinshowen.

Publicerad 2016-06-30 19:46:36 i Barnen ♥, Minnen,

Delfinshowen var det som var mest efterlängtat för Lilis del. Hon pratade om de här delfinerna redan i bilen, och påminde oss om delfinerna och showen hela tiden så att vi inte skulle missa den. Mammas söta prinsessa! ♡

Det här kortet är taget precis innan showen börjar. Ser ni spänningen och lyckan i tösans ögon? Oslagbart!
Kolmården, del 1.

Publicerad 2016-06-30 17:06:02 i Barnen ♥, Minnen,

I måndags bar det av mot Norrköping och Kolmården, till allas stora lycka. Tre barn och två vuxna var vi som åkte. Devin fick göra Aylar sällskap där fram i bilen medan jag klämde in mig mellan Lili och Isak där bak. Gissa om Devin kände sig nöjd där fram i bilen där han satt och pratade med Aylar om allt och inget. 
- "Vi stora sitter här fram, medan de små sitter där bak", sa han med mallig röst till Aylar.


Vi åkte hemifrån vid kl 8:15 ungefär, och efter att ha stannat för frukost och ett toalettbesök, så var vi framme på Kolmården kl 10:30 ungefär.


Vårt första stopp blev vid getterna och fåren. Alla tre barnen gick omkring bland djuren och Lili och Isak klappade på de allesammans. Devin var mer försiktig av sig och höll sig på ett litet avstånd från djuren hela tiden. 
Efter att ha gått igenom nästan halva djurparken så satte vi oss ner för att ta var sin glass innan det var dags för den efterlängtade delfinshowen. Det här visade sig vara höjdpunkten på det här äventyret - i alla fall för Devin och Lilis del. 

En mysig dag på stranden ❤

Publicerad 2016-06-25 20:49:54 i Barnen ♥, Vardagsliv,

God kväll
Hoppas er kväll är bra, trots åskan och regnet som öser ner. I alla fall här gör det det.

Sonen hade svårt att komma till ro när det mullrade så utomhus, men med lite närhet och ryggkliande så somnade han tillslut ❤

Dagen har bara försvunnit, men det är väl så när man har roligt och håller sig sysselsatt på olika sätt och vis. Här har vi spenderat större delen av dagen på stranden tillsammans med trevligt sällskap. Barnen har hållit oss vuxna sysselsatta med bland annat lek på lekplatsen, bad, sparkat boll, haft picknick, byggt sandslott, gjort geggamoja, kastat frisbee, m.m.. Men jag klagar inte - dagen har varit fantastiskt bra!


När vi kom hem så skickades barnen ner i badkaret direkt där de fick tvätta av sig ordentligt så all sand och smuts försvann, sedan smörjdes de in med en body balm från Maria Åkerberg - en fantastisk kräm som gör kroppen babylen och får hyn att må så otroligt bra! Efter det här gjorde vi bananplättar till middag/kvällsmat innan barnen skickades i säng.

Själv sitter jag nu med ett glas rosévin här i soffan och varvar ner framför serien "NCIS: New Orleans". Hur ser din kväll ut?

Skål då och trevlig kväll allesammans!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela