Beatrice, en kämpande mamma till två ♡

ensamstående • mamma till två • student • vikarie • inredningstokig • shoppaholic • resor

Men läk någon gång då!

Publicerad 2014-07-31 19:21:12 i Vardagsliv,

Andra besöket på vårdcentralen inom dessa två veckor är nu avklarat och mitt finger läker, sakta men säkert. Ett återbesök väntas i början av nästa vecka. 
 
Det är en rejäl skada som jag har dragit på mig. Ett djupt jack rakt ner i fingret som tar tid att läka uppenbarligen. I dag när jag tog bort plåstret för att kolla till fingret så var där helt vitt och kladdigt och naturligtvis blev jag orolig. Men distriktsköterskan sa att mitt finger läker fint, men att det troligtvis var mer skadat än de från början trott, för enligt sköterskans beräkningar inne på akuten som tog emot mig och sydde mig när jag kom in för två veckor sedan så skulle mitt finger vara läkt vid det här laget... Men men, så länge det går åt rätt håll så är jag nöjd.
 
Anledningen till att fingret såg så äckligt ut var för att såret hade varit instängt så länge, om jag förstod det hela rätt. Sköterskan plockade nu bort alla lösa hudrester och öppnade upp såret innan hon la på en klick kortisonsalva och plåstrade om det på nytt, så nu är det bara att fortsätta undvika vatten och hoppas på att såret fortsätter att läka som det ska.
 

Skansen i Stockholm

Publicerad 2014-07-19 22:00:00 i Devin ~ 3-6 år, Minnen, tankar & åsikter, Vardagsliv,

I dag har vi besökt Skansen och alla dess härliga djur som de har att visa upp. Devin tyckte till en början att det var läskigt och vågade inte gå i närheten och titta på djuren, men när han insåg att de var instängda och inte kom åt honom så blev han istället helt till sig och for runt helt exalterad över allt han såg där inne.
 
 
 
 
 
 
Sälarna och uttern var absolut det som intresserade Devin mest. Han stod en lång stund och kikade på uttern som för tillfället hade blivit serverad middag i form av en död liten kyckling.
 
 
Såklart så blev vi fast en bra stund på lekplatsen också som fanns inne på Skansen. Devin och hans moster fick chansen att leka av sig rejält innan vi gick vidare för att leta upp någonstans att äta.
 
 
 
 
Det som fascinerade mig mest var nog ändå alla de gamla byggnaderna, folket och deras historia som fanns uppsatta lite överallt inne på Skansen.
 
 
 
 
 
Idén att ta med Devin hit vart en mycket populär aktivitet som verkligen tilltalade den lille herrn och detta är något som jag absolut kommer att vilja göra om med honom och såklart även hans lillasyster framöver!

En dag på GrönaLund

Publicerad 2014-07-18 22:00:00 i Devin ~ 3-6 år, Minnen, tankar & åsikter, Vardagsliv,

 
Ännu en dag med solsken och värme och en lycklig Devin full utav energi! Som han har lekt i dag må ni tro!
 
Radiobilarna, Skrattkammaren, Lustiga huset, Tufftuff-tåget och Veteranbilarna var hans absoluta favoriter och det var där han höll till större delen av dagen med antingen mig, sin moster eller sin morfar som höll uppsikt. Att äta mat fanns inte i hans planering under dagen alls. Han tog några små bett på våfflorna som han först sa sig vilja ha, men sen fick han brottom tillbaka till karusellerna. Jag fick i honom en glass också, men inget mer.
 
Denna resan har visat sig vara en succé som bara måste göras om! Och nästa år kanske även hans lillasyster kan se själva nöjet i en sådan här nöjesresa.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela