Beatrice, en kämpande mamma till två ♡

ensamstående • mamma till två • student • vikarie • inredningstokig • shoppaholic • resor

Flytande ventoline till lilltösan.

Publicerad 2013-04-30 11:28:00 i Barnen ♥,

Läkaren kunde inte höra Lilis andetag genom hennes gallskrik och klargöra om det är falsk krupp eller en vanlig förkylning hon har drabbats av, men jag fick i alla fall ventoline utskrivet till henne då läkaren hörde hur besvärlig natten varit för både henne och för oss. Blir inte denna natten bättre så skulle jag ringa och boka en tid, alternativt åka in till barnakuten, tyckte läkaren.  Vi får väl se hur kvällen utvecklar sig. Då jag även ska vara barnvakt åt en väninnas pojk  under natten så är min mamma snäll och ställer upp och sover över här, ifall det skulle behövas hjälp. Det är jag tacksam över!

Devin skulle promt ha med sig sin dockvagn i dag när vi skulle iväg till vårdcentralen och det fick han såklart tillåtelse till, för då vet jag att han går själv och inte gnäller om att få sitta i vagnen bakom Lili och gissa om han fick många blickar och "naw, så söt!"-utrop efter sig när vi var ute och promenerade ;)

Falsk krupp?

Publicerad 2013-04-30 07:27:00 i Lili ~ 1-3 år,

Hosta och väldigt tung andning lider lillskruttan av denna dag.. Hon har även svag feber (sist låg tempen på 38,1) ..Inte så konstigt kanske att hon betedde sig som hon gjorde i går kväll och att hon sedan vaknade titt som tätt under natten och höll på att reta sin far till vansinne. Nej usch, det får bli ett besök på vårdcentralen senare under förmiddagen! Jag håller er uppdaterade, promise!

Skitunge!

Publicerad 2013-04-29 21:55:00 i Lili ~ 1-3 år,

Mamman vill sova, men det vill uppenbarligen inte min dotter... Hon går på överskottsenergi och allt hon tycks kunna säga ikväll är "nej". Hon svarar nej på precis allt och gallskriker så fort jag lägger henne i sängen, och det kvittar om det är min, hennes eller Devins säng, hon blir lika förbannad ändå och kliver ner lika snabbt från sängen igen. Jag har försökt lägga tillbaka henne ett flertal gånger, men denna tös är ju envisare än synden själv! Suck alltså! Inte ens att ligga i soffan framför tv:n duger. Jag vet inte vad jag ska göra. Låta henne vara uppe tills hon däckar totalt? Detta är inte likt henne. Hon brukar somna runt kl 19 utan problem. Men inte ikväll.

Envisa lilla prinsessa. Tur att du har en mamma som älskar dig ändå, trots att du kan vara lite jobbig ibland ;)

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela