Beatrice, en kämpande mamma till två ♡

ensamstående • mamma till två • student • vikarie • inredningstokig • shoppaholic • resor

Blä för detta pissväder, rent ut sagt!

Publicerad 2013-07-31 21:04:00 i Hemma hos oss, Vardagsliv,

I dag har jag gått runt med mjukisbyxor och linne (en riktig slapparklädsel med andra ord!) här hemma, hela dagen. Linda kom förbi under eftermiddagen för att plugga, men som vi har fått erfara så många gånger tidigare så är det väldigt svårt att få någonting gjort när mina två vildar är hemma. Dessutom så har det åskat och regnat något fruktansvärt utanför fönsterna till och från och i och med det så vågade vi tillslut inte ha våra datorer i gång, varken jag eller Linda. I stället satte vi i gång att städa golven här hemma ;)  Linda dammsög och jag svabbade, så nu är golven rena och fina igen! Någorlunda i alla fall. Barnen har varit fyllda av energi hela dagen, som vanligt, och de stökar ner något enormt, trots att de från början var så villiga med att hjälpa till med städningen ^^ Busungar!
 
Jag ringde förresten till sjukhuset i går för att berätta om när jag ramlade ihop här hemma och frågade vad de trodde det berodde på. De tyckte i alla fall inte att jag skulle oroa mig. Även om det kanske kunde bero på epilepsin, vilket i detta fallet är oklart, så sa dem att det var vanligt och en gång är ingen gång(?) ...Men skulle det hända igen så bör jag genast åka in. Så ja... Förhoppningsvis händer det inte igen, så länge jag sköter min medicinering.
 
...Nehepp, dags att ta tag i pluggandet igen..
Endast fem och en halv dag kvar innan arbetet ska vara inlämnat. Phu.

Jävla epilepsi!?

Publicerad 2013-07-30 10:46:00 i Minnen, tankar & åsikter,

Jag har precis börjat med bäddningen av våra sängar här hemma när allting plötsligt svartnar framför mig och jag blir tvungen att sätta mig ner för att inte ramla ihop. Mitt huvud dunkar av smärta och allting runtomkring snurrar runt, runt, runt... Jag känner mig rejält berusad, ärligt talat. Jag försöker resa på mig, men misslyckas och lägger mig istället raklång på golvet för att försöka få lite kontroll på allt som sker. Den enda tanken som kommer upp i huvudet på mig är såklart: "Håller jag på att drabbas av ännu ett epilepsianfall?" ...
 
Plötsligt så vaknar jag. Jag var fortfarande lite trött och kände av den där nyvaken-känslan i kroppen, men annars mådde jag som vanligt. Vad var det som precis hände? Barnen står bredvid och tittar på mig. De verkar inte rädda på något vis utan ser bara på mig med en frågande min. Tack och lov, det kanske inte var något anfall trots allt! För då borde väl i alla fall Devin ha reagerat, som annars brukar vara så skrämd för saker som sker runt omkring honom? Deras pappa var just då i väg på gymmet och "pumpade upp sig" som han brukar uttrycka det. Jag var med andra ord ensam med barnen just då. Jag hade inte någon koll på tiden heller, så jag vet inte hur länge jag var avsvimmad eller om allt bara skedde under en kort stund liksom. Otäckt det där. Fy alltså! Men som sagt - nu mår jag bra igen.
 
Den enda frågan som återstår är: Var detta något som hände p.g.a. epilepsin eller kan det ha varit så enkelt att det är värmen utifrån som tär på kroppen och fick den att reagera?

Underbara sommardag! 🔆

Publicerad 2013-07-29 15:09:29 i Vardagsliv,

Barnen leker för fullt i badbaljan och skrattar högt tillsammans med sin faster som busar med dem, medan deras pappa och farfar bygger ett staket runt uteplatsen. Jag och deras farmor tar det mest lugnt och plockar i trädgården. En bra arbetsfördelning enligt mig ;)

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela