Beatrice, en kämpande mamma till två ♡

ensamstående • mamma till två • student • vikarie • inredningstokig • shoppaholic • resor

Tack för att ni förgyller min dag!

Publicerad 2016-01-27 11:45:36 i Minnen, Svar på kommentar(er), tankar & åsikter,


Den här fina kommentaren hade droppat in på min blogg tidigare idag och jag blev verkligen berörd måste jag erkänna! Tack!

Jag skriver blogg mest för min egen skull, för att kunna gå tillbaka och minnas, eller för att bearbeta mina tankar o.s.v. Bloggen fungerar lite som terapi för min del, i alla fall nu det senaste, när jag inte mått särskilt bra rent psykiskt. Det värmer verkligen att veta att det finns människor som bryr sig, som ser mitt liv och mitt skrivande som intressant. Du gjorde min dag, verkligen! ❤ Jag försöker verkligen bli bättre på att uppdatera bloggen, och tänker ofta på att gå in och skriva här, men oftast så räcker inte orken till eller så känns det meningslöst då ni som läser så sällan kommenterar. Det är en av anledningarna till att jag uppdaterar så sällan, för jag trodde inte att det var så många som faktiskt läser det jag skriver... Så ännu en gång - Tack för att du lyfter upp mig en dag som den här med den här härliga kommentaren!

Tänk vad mycket något så litet faktiskt kan göra!

Alltså... Suck!

Publicerad 2016-01-23 16:30:26 i Barnen ♥, Vardagsliv,

Jag älskar mina barn över allt annat, men ibland så går de mig verkligen på nerverna. Som idag, när sonen fick för sig att dricka mjölk i närheten av min dator, fast han vet att det är strängt förbjudet. Plötsligt så var det mjölk över hela datorn... KUL! Snacka om att jag fick panik. Min förra dator gick nämligen sönder precis på samma vis, men då var det dottern som spillde saft över den...

Jag fick tipset om att lägga datorn i ris för att vara säker på att den torkar ordentligt. Well, vi får väl se... Jag behöver den ju i veckan när skolarbetet ska fixas, så jag hoppas verkligen inte att den är körd totalt. Fast jag vet ju vems sparkonto som jag får lov att ta från om det visar sig att datorn är paj och akut måste införskaffa en ny...

En sak är i alla fall säker - ingen av barnen lär ju dricka i närheten en dator igen i alla fall ;)

Mitt nyår 2016.

Publicerad 2016-01-03 15:16:01 i Minnen,


Vi gjorde några vänner sällskap, då de hade planerat en nyårsfest med massa gott att äta och dricka. Allt alkoholfritt. Jag slängde ihop en lasagne gjord på nötkött som jag tog med och min mor och syster bakade kakor som de tog med och bjöd på. 

Och vilken fest! Det var människor från olika kulturer gissar jag på, och de flesta av dem var nyanlända flyktingar som inte kunde ett ord svenska. Tur att min knaggliga engelska fortfarande finns med i bagaget från skoltiden så att säga ;) Den behövs bättras på minst sagt!

Barnen var med och hittade flera lekkamrater nästan direkt som de skojade runt med hela kvällen, innan det var dags att plocka i ordning, klä på sig och gå ut för att fira in det nya året med fyverkerier, lyckoönskningar och kramar. Mina barn uppskattade inte smällandet, utan gick in och ställde sig i tryggt förvar innanför dörren och kikade sedan på alla fyverkerier därifrån ;) Och jag klagade inte, där inne var det ju varmt och skönt, haha.

Hoppas er start på det nya året började lika bra!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela