Beatrice, en kämpande mamma till två ♡

ensamstående • mamma till två • student • vikarie • inredningstokig • shoppaholic • resor

v. 38+0

Publicerad 2009-07-22 18:43:41 i Graviditeten med Devin,


Då var det dags att bjuda er på den sista magbilden innan det är dags för den att "tas bort", eller hur man ska uttrycka det. Efter imorgon är den borta, eller iaf en stor del av den, och i stället så håller jag min lilla bebis i famnen och gosar, myser, luktar och troligtvis gråter för fullt av lycka!

Snart är det vår tur!

Publicerad 2009-07-22 16:47:00 i Vardagsliv,

Vi ska snart ringa förlossningen och få en tid för kejsarsnittet imorgon.

För övrigt har vi ägnat hela dagen åt att städa. Vi har dammat, dammsugit, moppat golvet, strukit, bäddat klart bebis säng, fixat skötbordet, köpt hem babyolja och tvättservetter, blöjorna är klara, likaså nappar, och så har jag såklart packat BB-väskan, så allt är klart inför imorgon! Nu kan vi bara vänta in bebis hemkomst :)

Jag är lite nervös inför morgondagen. Då är det äntligen vår tur att bli föräldrar. Vid denna tiden imorgon har jag en bebis! En mycket efterlängtad sådan kan jag lova ;)

Tack för en oförglömlig födelsedag!

Publicerad 2009-07-22 11:41:33 i Vardagsliv,

Tack alla underbara som grattat mig på födelsedagen!
Min dag blev ungefär som jag tänkt mig - lugn & trevlig.

Jag och Sofia åkte hem till mor runt klockan tio igår morse och ägnade dagen åt att baka cupcakes. Vi gjorde jordgubbscupcakes och chokladcupcakes. Dem blev stora och fina, väldigt omtyckta! Vi passade även på att spela lite kinaschack och laga mat tillsammans.
Tommy jobbade, men slutade i vettig tid, så efter att han varit hemma och vilat en stund, samt duschat och klätt om så hämtade han upp oss och alla bakelser innan vi åkte bort till Kicki & Kenth, där firandet skulle vara.
Kicki hade gjort en jättefin tårta hon också, så på födelsedagsbordet stod det tillslut två tårtor, samt en massa cupcakes som vi verkligen frossade i oss tillsammans med en hel del kaffe! Haha.

Massa presenter blev det också!

Jag fick bl.a:
- Pengar
- Ett plägglagg
- En kaffebryggare
- En almanacka
- Kläder
- En vacker sten
- Ett halsband
- Skor

Ännu en gång: TACK FÖR ALLT FINT!
Jag vill även passa på att tacka för alla fina sms som droppade in under dagen/kvällen,
samt alla fina gratulationer som jag fått här på bloggen :)

 
 
   

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela