Beatrice, en kämpande mamma till två ♡

ensamstående • mamma till två • student • vikarie • inredningstokig • shoppaholic • resor

Unge!

Publicerad 2011-03-31 20:20:09 i Devin ~ 1-3 år,

När hans pappa inte är hemma så somnar han utan problem i sin säng med mig brevid sig, men så fort hans pappa är hemma när det är läggdags så ska han inte sova i sin säng, nej nej. Då ska han ligga i pappas knä framför tv:n, i vår säng, eller så envisas han med att vara vaken tills han däckar av trötthet. Jisses. Jag som trodde det skulle bli bättre nu när Tommy började jobba dagtid och ha kvällarna ihop med familjen, men tji fick jag! Haha. Vi får väl hoppas att det blir bättre framöver, när Devin kanske vant sig vid att ha sin pappa hemma på kvällarna när han ska lägga sig.

Varma mackor á la Malmqvist

Publicerad 2011-03-31 20:13:27 i Matlagning, recept,Medan sambon är i väg på innebandymatch och lilleman nyligen har somnat så lyxar jag till det lite extra med varma mackor till mig själv :) På mackorna använde jag mig av champinjonstuvning, tomat, ost & vitlökssalt. Mums! Det ska bli gott det här!

Ändrade planer.

Publicerad 2011-03-30 10:00:09 i Vardagsliv,

Devin fick lov att gå till dagmamman i dag i alla fall. Hans far tyckte inte att han skulle behöva vara hemma hela dagen. Hosta och förkylning brukar inte va något hinder för att låta barnen vara hos dagmamman, sålänge han inte har feber så tar hon så gärna emot honom och självklart så hör hon av sig om han skulle vara för besvärlig eller om han inte skulle må bra senare under dagen. Förhoppningsvis så ska det gå bra :)

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela