Beatrice, en kämpande mamma till två ♡

ensamstående • mamma till två • student • vikarie • inredningstokig • shoppaholic • resor

1 år har redan gått.

Publicerad 2012-04-30 17:10:15 i Intressanta tips,

Snart är det dags att börja planera inför Lili's allra första födelsedagskalas. Om bara en månad så fyller vår prinsessa 1 år, och månaden efter är det Devins tur att fylla 3 år alla redan och jag fyller 25. Tiden bokstavligt talat försvinner i ruskig fart!

Med tanke på alla kommande kalas och födelsedagar så passar det ju bra att nu även tipsa er kära läsare om att partytajm just nu erbjuder alla läsare 10% rabatt på deras sortiment. Uppge bara koden "Tourn" när du beställer.

Tacogratäng.

Publicerad 2012-04-28 11:58:47 i Matlagning, recept,I dag fick det bli tacogratäng till lunch, gjort av resterna som blev över efter gårdagen. Jag slängde bara ner allt (d.v.s; ost, köttfärs, grönsaker, tacosås, creme fraishe, med mera...) plus lite grädde, i en ugnssäker form och in i ugnen på 200° tills osten fått fin färg. Väldigt enkelt, och uppskattat. Det är ju faktiskt liite variation för oss äldre, men för ungarna är det som en helt nylagad måltid ;)

Fullspäckad helg!

Publicerad 2012-04-27 22:24:25 i Vardagsliv,

Ikväll har vi haft besök av Sarah och hennes son Nikolas. Vi har ätit tacos och sett filmen "The change up", en film som jag verkligen kan rekommendera!

Morgondagen blir nog minst lika trevlig, då vi ska ut med svärföräldrarna, min mor, grannen och hennes två barn. Min mor fyller 64 år och det firar vi med middag och sång på piren ;) Och efter det blir det bio och lite barnfri tid för min del medan T är hemma med barnen.

Söndagen sedan då.. Då är vi fullt upptagna med att hjälpa Sarah med flytten. Eller ja, männen hjälper henne med den, medan jag stannar hemma och ser efter alla barnen. Jag börjar bli bra på det här, jag kan lätt erkänna att jag är mer än redo för en bebis till, mohaha. Synd att fästmannen inte håller med mig om det bara ;)

Nåväl, som ni förstår så är vi ganska så upptagna de följande dagarna, så ni får ursäkta om jag inte hinner med någon (eller några) uppdateringar här på bloggen. Men jag ska i alla fall försöka - det lovar jag!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela