Beatrice, en kämpande mamma till två ♡

ensamstående • mamma till två • student • vikarie • inredningstokig • shoppaholic • resor

En dag på Kålgårdens lekpark.

Publicerad 2011-09-30 20:00:44 i Vardagsliv,När baguetterna var fixade, vattnet till ersättningen upphällt i termosen, extra kläder nedpackade, extra blöjor, dricka och jackorna var lagda under vagnen, samt att alla var påklädda så begav vi oss till slut iväg mot lekparken. Devin ville såklart inte sitta i vagnen utan valde att gå hela vägen. Och han lyckades! Han gick hela vägen till lekparken, utan gnäll. Visst, det tog ju sin lilla tid i och med att han gärna stannade till och plockade stenar på vägen, men ändå. Så duktig!När vi kom till lekparken så satte vi oss och åt vår lunch. Devin åt några mariekex och drack lite festis sedan var han ivrig att få springa iväg och utforska den nya lekplatsen vi var på. Han började med att inspektera klätterställningarna och fara runt, sedan åkte han lite rutschkana. Han var överallt och stormtrivdes verkligen med att få vara ute och springa av sig! Vädret har varit helt underbart hela dagen, så någon jacka eller mössa behövdes inte.

 


Lili fick smaka på morotspuré innan vi gav oss i väg till lekparken och det var verkligen något som tilltalade tösen! Hon fick knappt en halv burk puré och 100 ml ersättning efter det. Sedan somnade hon gott i vagnen under vår promenad. Hon sov sig igenom besöket i lekparken och när det var dags att äta så passade jag på att byta en stinkblöja på henne innan. Under matningen så la hon ännu ett lass - ett extremt löst sådant! Hela ryggen och alla kläder var helt nerbajsade. Mina byxor likaså. Jag fick gå hem i endast tunika och Lindas längre jacka ovanpå. Kul! Usch nej, stackars Lili. Jag ska ringa bvc på måndag så får dem kolla upp vad det är för fel på Lili´s mage. OM det är något fel på Lili´s mage. Diarréliknande bajs och kräkningar - mycket kräkningar dagligen.. Urk! Stackars liten, som sagt.

Ja, ni ser, såhär sexig var jag på hemvägen ;)

Underbara fredag!

Publicerad 2011-09-30 11:01:46 i Vardagsliv,

I dag har barnen hållit sig lugna och tack vare det så har jag hunnit en hel del här hemma!

Vi började dagen med en dusch, alla tre. Det behövdes efter spyan som Lili bjöd oss på i sängen. Urk! Efter det åt vi frukost, i alla fall jag och Devin. Lili låg i babysittern och tittade nöjt.

Efter frukosten diskade jag undan all disk, städade rent i köket, dammsög köket och hallen och la sängkläderna i tvätten. När det var dags för Lili att äta igen serverades hon gröt. Denna gången åt hon med stor aptit :) Efteråt somnade hon gott! Devin sprang omkring och busade en massa. Hans rum ser ut som värsta bombnedslaget och just nu går han omkring och gnuggar sig en massa i ögonen. Det är tröttsamt att busa!

Under tiden som Lili sovit en stund nu så har jag passat på att fixa i ordning mig själv och har t.o.m tvättat upp Lilis snuttegoskanin som hänger på tork nu. Nu väntar vi på Linda som ska komma med färska baguetter och skagenröra. Resten av dagen kommer spenderas utomhus, vid en lekplats, har vi bestämt. Picknick ute i det vackra vädret - kan man få en bättre fredag?

Bilder och text om dagen kommer upp senare ikväll!

Have a nice day!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela