Beatrice, en kämpande mamma till två ♡

ensamstående • mamma till två • student • vikarie • inredningstokig • shoppaholic • resor

En dag på Kålgårdens lekpark.

Publicerad 2011-09-30 20:00:44 i Vardagsliv,



När baguetterna var fixade, vattnet till ersättningen upphällt i termosen, extra kläder nedpackade, extra blöjor, dricka och jackorna var lagda under vagnen, samt att alla var påklädda så begav vi oss till slut iväg mot lekparken. Devin ville såklart inte sitta i vagnen utan valde att gå hela vägen. Och han lyckades! Han gick hela vägen till lekparken, utan gnäll. Visst, det tog ju sin lilla tid i och med att han gärna stannade till och plockade stenar på vägen, men ändå. Så duktig!



När vi kom till lekparken så satte vi oss och åt vår lunch. Devin åt några mariekex och drack lite festis sedan var han ivrig att få springa iväg och utforska den nya lekplatsen vi var på. Han började med att inspektera klätterställningarna och fara runt, sedan åkte han lite rutschkana. Han var överallt och stormtrivdes verkligen med att få vara ute och springa av sig! Vädret har varit helt underbart hela dagen, så någon jacka eller mössa behövdes inte.

 


Lili fick smaka på morotspuré innan vi gav oss i väg till lekparken och det var verkligen något som tilltalade tösen! Hon fick knappt en halv burk puré och 100 ml ersättning efter det. Sedan somnade hon gott i vagnen under vår promenad. Hon sov sig igenom besöket i lekparken och när det var dags att äta så passade jag på att byta en stinkblöja på henne innan. Under matningen så la hon ännu ett lass - ett extremt löst sådant! Hela ryggen och alla kläder var helt nerbajsade. Mina byxor likaså. Jag fick gå hem i endast tunika och Lindas längre jacka ovanpå. Kul! Usch nej, stackars Lili. Jag ska ringa bvc på måndag så får dem kolla upp vad det är för fel på Lili´s mage. OM det är något fel på Lili´s mage. Diarréliknande bajs och kräkningar - mycket kräkningar dagligen.. Urk! Stackars liten, som sagt.

Ja, ni ser, såhär sexig var jag på hemvägen ;)

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela