Beatrice, en kämpande mamma till två ♡

ensamstående • mamma till två • student • vikarie • inredningstokig • shoppaholic • resor

I'm not alone!

Publicerad 2011-05-31 09:11:00 i Graviditeten med Lili,

Tack och lov att jag inte är ensam denna gången! Jag har sällskap på rummet av två andra kvinnor som väntar på att bli snittade. Den ena är bara i v. 24, den andra i v. 28. Här samlas vi som väntar prematurbebisar med andra ord ;) ... Min älskade ziperall-overall har åkt på mig idag också så jag slipper känna mig fånig i den där sjukhusskjortan som dem annars erbjuder. Nåväl, allt är bra med både mig och bebis. Inte mycket har hänt på värkfronten heller... vi får väl se om det blir någon förlossning under detta dygnet eller ej. Jag håller er uppdaterade!

En något sliten mamma efter alldeles för l...

Publicerad 2011-05-31 06:56:44 i Vardagsliv,

2011-05-31_06_41 (MMS)

En något sliten mamma efter alldeles för lite sömn och en starkt nervös spänning inför förlossningsarbetet som föhoppningsvis kommer igång under dagen. Vattnet gick en stund efter midnatt och efter att ha lämnat en yrvaken och trött Devin hos sin farmor & farfar åkte vi in till förlossningen. Vid klockan tre i natt kom dem fram till att jag skulle läggas in i väntan på att värkarna ska komma igång...

Tiden rann iväg.

Publicerad 2011-05-30 19:02:41 i Vardagsliv,

Är nyss hemkommen från Linda, där vi avnjutit en underbart god kladdkaka med vaniljgrädde och hunnit med en massa skvaller! Tiden rann visst i väg och vi kom inte därifrån förrän vid klockan 18. Det var bara att snabbt slänga ihop en pannkakssmet när vi kom hem och efter middagen natta Devin direkt.


Mums med kladdkaka!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela