Beatrice, en kämpande mamma till två ♡

ensamstående • mamma till två • student • vikarie • inredningstokig • shoppaholic • resor

Svar på Josefines kommentar:

Publicerad 2010-10-31 07:59:18 i Svar på kommentar(er),

josefine: Hur kan du vara så stor redan ? det är ju bara en ärta i magen än så länge?

Svar: Haha, nej nej, bilden i headern är den sista bilden jag tog när Devin låg i magen. Än så länge har magen inte börjat växa, för precis som du skriver så är det ju bara en liten ärta (om ens det..) som flyter omkring i magen :) Troigtvis kommer den första magbilden i v. 12. Om jag minns rätt så var det vid den tidpunkten som jag la ut den första magbilden med Devin också.

Tönten reagerade på att jag inte kopierat hela hennes text, ber om ursäkt för det! Här kommer resten:

"Inte den roligaste kommentaren va? Då vet du hur jag kände när du skrev "en ärta" när jag lagt ut min första Ultra bild . Och när jag skrivit att jag älskade bebisen i min mage ."

Svar: Men det stämmer ju? Det är inget barn jag har i magen än så länge, det är ett gryn, ett frö, ett grodyngel, en ÄRTA. So what? Who cares, din tönt? :P Jag väljer att kalla h*n en ärta tillsvidare, för ett barn är det inte förrän efter vecka 12, eller t.o.m senare, när fostret växt till sig och börjat röra på sig lite mer eller när magen börjar växa och man faktiskt känner sig gravid :) Så det så.

Män...

Publicerad 2010-10-28 16:13:51 i Minnen, tankar & åsikter,

Som jag tror att de flesta kvinnor redan vet så är männen fruktansvärt dåliga på att fälla ner toalocket efter sig när dem utfört sina behov. Vi har en liten plutt här hemma som är väldigt snabb att upptäcka detta och det har ju hänt ett antal gånger nu att nappar, leksaker & olika småsaker hamnat eller varit nära på att hamna i toaletten om man inte upptäcker detta i tid. Förbannade karl. Lär dig fälla ner toalocket någongång!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela