Beatrice, en kämpande mamma till två ♡

ensamstående • mamma till två • student • vikarie • inredningstokig • shoppaholic • resor

Kalas, fest & party!

Publicerad 2010-04-30 08:58:29 i Vardagsliv,

Sitter här med mitt morgonkaffe och tänker på min älskling. Jag saknar honom. Fem dagar har gått sedan jag såg honom sist. Jisses, FEM DAGAR! Så länge har vi inte varit ifrån varandra sedan vi träffades för snart två år sedan...

I dag står bakning och städning överst på listan. I kväll kommer min älskling och syster äntligen hit och då beger vi oss troligtvis till majbrasan som tänds en bit här ifrån. Devins första majbrasa, så mysigt! :) Det är även planerat att vi ska grilla revbensspjäll och servera potatissallad och grönsaker till det. Och vin, samt öl såklart.

Imorgon blir det kalas här i Hillerstorp. I dag fyller nämligen Emil 2 år. GRATTIS EMIL! Du börjar bli en stor pojk nu! Tiden går så fort, som alltid när det är barn inblandat ;) Jacob, pappan i familjen, fyller år om fem dagar så de valde att slå ihop Emil & Jacobs födelsedagar och fira båda på en och samma gång - så det blir storkalas här imorgon! Det ser vi fram emot! :)

Mobilbloggning.

Publicerad 2010-04-29 14:17:13 i Vardagsliv,

Ursäkta den dåliga uppdateringen denna veckan! Jag sitter i Hillerstorp och har inte haft någon tid för bloggen. Här är det fullt upp med tre barn och tre vuxna som ska underhållas hela tiden! Jacob försöker få igång internet just nu så jag hoppas att jag kan få in några bilder på datorn så jag har lite mer att dela med mig av. Hej så länge!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela