Beatrice, en kämpande mamma till två ♡

ensamstående • mamma till två • student • vikarie • inredningstokig • shoppaholic • resor

Tiden bara går och går och går...

Publicerad 2010-12-30 18:34:30 i Devin ~ 1-3 år,

Vår kille är såå duktig och han lär sig nya saker för varje dag som går! I dag hjälpte han mig att tvätta. När jag plockat in tvätten i maskinen så hämtade gullungen tvättmedlet och räckte fram det åt mig, så gulligt! När det var klart så ställde han sig på tå och sträckte sig upp för att sätta igång maskinen.

Det gäller att vara med och hålla ständig koll på honom nu, annars klickar skruttungen igång både disk- och tvättmaskin här hemma ;) Det är ju så mycket som händer nu i hans utveckling och det är så kul att se alla framsteg han gör! Om endast tre veckor och tre dagar blir han hela 1½ år, och om ytterligare ett halvår är vår lilla pojk storebror. :)

Utelek och härligt frisk luft

Publicerad 2010-12-29 13:59:55 i Vardagsliv,

Huvudvärken har åter igen slagit till. Inte lika starkt, men precis som i går så kommer nog den dunkande smärtan igång framåt kvällen. Hoppas inte.

I ett försök till att bli av med huvudvärken så tog jag med Devin ut på en tur i pulkan, påpälsad med den nya jackan och termobyxorna. Han verkade väldigt fashinerad av snön som la sig på pulkans kanter under åkturen och vantarna var något blöta när vi kom in i värmen igen. :)

När vi ändå var påklädda och uppvärmda av pulkaturen så satte jag över Devin i vagnen i stället och tog en tur upp till affären där jag passade på att handla hem grönsaker och annat som saknas till tacosen som jag ska göra till kvällen. Jag köpte även påfyllning till mobilen så nu äntligen har jag pengar på telefonen igen! Woho!

Djävulska natt...

Publicerad 2010-12-29 09:14:16 i Vardagsliv,

Det var hemskt vilken huvudvärk jag åkte på i går kväll!
Det dunkade av smärta i huvudet och att Devin var gnällig och klängig gjorde ju inte saken bättre. Nej, det var inget skoj. Dessutom så vaknade lilleman lagom tills Tommy kom hem. Han hade då sovit i ungefär tre timmar p.g.a att jag inte lyckas väcka honom tidigare, om inte lite mer. Såklart var Devin på strålande humör hela kvällen efter det, fram tills vi sedan skulle natta om honom vid 22.30, när vi själva ville gå och sova. Då blev han ännu mer hysterisk. Trots att Devin fortfarande var trött och behövde sova så hade han bestämt sig för att inte sova alls. Nej, han ville busa i stället... Min huvudvärk gjorde mig väldigt lättirriterad och för att slippa låta det gå ut över Devin så fick Tommy ta fajten med lilleman denna kvällen. 

Han fick Devin att somna igen tillslut efter en hel del gnäll och försök till att få Devin att stanna kvar i sängen mellan oss. Själv hade jag nog redan somnat innan dess. Jag vaknade först när det var dags för Tommy att åka i väg till jobbet vid 05.30. Efter en lätt hejdå-puss så somnade jag om igen och fick sova fram till 07.35 innan Devin tyckte det var dags att stiga upp. Tack och lov så har huvudvärken nu släppt!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela