Beatrice, en kämpande mamma till två ♡

ensamstående • mamma till två • student • vikarie • inredningstokig • shoppaholic • resor

Två nya ord!

Publicerad 2011-01-31 19:02:06 i Devin ~ 1-3 år,

Min skruttpojk springer just nu omkring med sin tandborste och borstar sina tänder. Duktig pojke! (Jo såklart, jag hjälpte honom med tandborstningen så han har fått iaf liite flour på varje tand, som hans tandläkare rådde oss till.) Han tycker om att borsta sina tänder just nu, vilket är positivt! I början var det bara jobbigt när man mer eller mindre fick hålla fast hans huvud för att lyckas...

En rolig sak jag upptäckt är två nya ord som Devin har lärt sig efter helgen i Hillerstorp. "Voff" & "blubb". Voff sa han flera gånger i går kväll när han hörde hunden skälla och busa med Jacob en massa :) Blubb lärde han sig nyss när vi badade faktiskt då jag visade honom fiskarna som vi har i badkaret.

Philips-wake-up-light, inlägg 3.

Publicerad 2011-01-31 11:41:09 i Jag har testat...,

Först vill vi hälsa ett stort tack till Philips och Tumadre för att ha fått vara testpiloter till den fantastiska Philips Wake Up Light-lampan!

Jag bad även min mor att skriva ner vad hon tyckt om denna tiden som testpilot och såhär uttrycker hon sin tacksamhet:

"Yeah, jag fick behålla lampan! Den har hjälpt mig att komma upp på morgnarna denna fruktansvärda vinter. Jag använder den även på helgerna, man kan nämligen ställa in 2 väckningstider, en för arbetsdagar och en för helger (inte FÖR tidigt). Att vakna till fågelkvitter när det är 18 grader kallt ute, är inte så dumt. Jag är SÅ nöjd med lampan och nu får jag fortsätta njuta av den tills denna sega vinter är slut!"

v.20 (19+0)

Publicerad 2011-01-30 12:28:06 i Graviditeten med Lili,
Då har man kommit halvvägs igenom graviditeten redan. Bara 20 veckor kvar, typ (det kan ju bli kortare men även längre.) Ni får ursäkta kvalitén på bilden, den är tagen i gårkväll som ni ser och ljuset var inte det bästa...

Är just nu i Hillerstorp hos ett par vänner och vi har nyss bakat chokladbollar som vi ska mumsa på i kväll. För övrigt tar vi det lugnt och njuter av varandras sällskap. Devins hosta vill inte försvinna och halva natten spenderade han därför brevid mig. Enländiga hosta som ska vara som värst just under nätterna!

Nu ska här lagas lunch.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela