Beatrice, en kämpande mamma till två ♡

ensamstående • mamma till två • student • vikarie • inredningstokig • shoppaholic • resor

Sweet dreams.

Publicerad 2011-06-29 16:43:00 i Barnen ♥,

En av barnen är i alla fall i ordning och klar för natten redan.
Devin hoppade över att sova middag hos dagmamma i dag och efter en dag ute i solskenet, nere vid stranden, fyllt av bus och lek gjorde att Devin var helt slut när jag hämtade hem honom vid 14.30. Han fick i sig lite middag och efter det duschade jag av honom, smörjde in honom, satte på honom en ny blöja, borstade hans tänder och gav honom sin medicin som vi fått order om att börja med nu igen. Det är en väldans process som man ska gå igenom varje morgon och kväll och lilleman tycker inte om det!

Nu ligger han och sover i sin säng sedan någon timme tillbaka och Lili har hunnit få sig ett bad hon också och ligger just nu och äter vid mitt bröst. Jag älskar er så otroligt mycket, mina underbara småttingar. Jag är så glad över att jag har er

Bullbak inför kalas

Publicerad 2011-06-29 13:39:40 i Vardagsliv,

I morgon fyller sambon 25 år och det ska han fira genom att ta med bullar och bjuda på på arbetet. Det hör visst till att den som fyller bjuder på något gott som jag förstod det som, så just nu står en sats med kanelbullar och en sats med vaniljbullar och svalnar på gallret i köket :)


Dock så blev vaniljbullarna lite mörka. Det är inte lätt att amma och hålla koll på tiden då bullarna ska in och ut ur ugnen, haha! Men men, förhoppningsvis så går de att äta i alla fall! ;)

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela