Beatrice, en kämpande mamma till två ♡

ensamstående • mamma till två • student • vikarie • inredningstokig • shoppaholic • resor

Var det någon som sa mat..?

Publicerad 2011-11-30 21:22:39 i Lili ~ 3-6 månader,


Nu ikväll har dottern min smällt i sig en hel portion mannagrynsgröt! Alltså en portion i samma storlek som den på baksidan av mannagrynspaketet - en vuxenportion med andra ord.

Jag tillagade mannagrynsgröten på havremjölk (och utan salt såklart), något som uppenbarligen var mycket populärt hos Lili. (Kanske för att smaken blir lite sötare av havremjölk..?) Det var någon som tipsade om att havredryckerna är mer berikade av dessa vitaminer och mineraler som kroppen behöver, för oftast när man lagar barnmat från grunden så är det lätt att gå miste om en hel del nyttigheter som den lilla behöver få i sig.

- Rätta mig gärna om jag har fel, alla tips och förslag angående hemlagad barnmat är tacksamt mottaget!

I övrigt så har Lili inte vart sådär jättepigg på hela dagen. Hon hostar, tandköttet kliar och svider och tidigare i eftermiddags upptäckte jag att hennes temp stigit... Det blir en tesked alvedon och sängen för hennes del strax. Förhoppningsvis sover hon gott i natt efter den jätteportionen med gröt!

Stress, stress, stress...

Publicerad 2011-11-29 14:27:23 i Vardagsliv,

Sitter på bussen, stressad som attans för att hinna hämta Devin i tid. Tiden rann verkligen i väg när jag satt där hemma hos Michaela och fikade och snackade massa skit. Jag är redan sen. Alldeles för sen! Devin ska hämtas klockan 14 och nu är den tjugo över... Åh, vad less jag blir på mig själv!

Jag har i alla fall haft en riktigt trevlig dag hemma hos Michaela och hennes son Elias. Lili har fått smaka på majskrok och testat Elias gåstol. Det var mycket populärt båda sakerna! ;) Deras gåstol är lägre än den vi har och perfekt för Lili att använda. Den vi har kunde ju aldrig Devin heller använda... När han var tillräckligt lång och nådde ner med sina korta ben så kunde han ju redan gå på egen hand. Tror det kommer sluta likadant för tösen vår.

Dags att leta efter en ny gåstol nu tror jag minsann.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela