Beatrice, en kämpande mamma till två ♡

ensamstående • mamma till två • student • vikarie • inredningstokig • shoppaholic • resor

Då var det dags igen...

Publicerad 2013-11-30 22:40:46 i Devin ~ 3-6 år, Vardagsliv,

Efter en mysig dag hos svärföräldrarna bestående av en massa julbak så ska det nu bli skönt att krypa ner i sängen och sova.
 
Dock så misstänker jag att sömnen riskerar att bli väldigt störd i natt då vår lilla pojk ännu en gång har råkat ut för oturens onda och vassa klor. Han snubblade nämligen till hemma hos sina farföräldrar, på deras mattkant, och har nu drabbats av en väldigt öm och svullen fotled - igen...
 
 
 

Whipped creme foundation, för dig med torr hy.

Publicerad 2013-11-30 10:07:00 i Intressanta tips, Jag har testat...,

 
En nyhet från Maxfactor och en fantastisk produkt som jag bara måste rekommendera för er läsare! Jag själv älskar den och klarar mig knappt utan den nu mer.

Den har en oljefri formula som med lätthet låter krämen glida över din hud och lämnar ett felfritt, halvmatt resultat. Den är berikad med glycerin och vatten för silkeslen applikation och den täpper inte till porer, något som jag själv anser är mycket viktigt då min förra foundation gav mig problem med acne och en fult prickig hy. Usch! Den är även olje- och doftfri, samt lämplig för känslig hud, som min uppenbarligen.
 
Konsistensen på krämen är ungefär som vispad grädde i jämförelse, men den sätter sig perfekt, lämnar ett jämt resultat och återfuktar min torra hy hela dagen.
 
Säg adjö till torr och irriterad hy du också och köp i stället hem denna nyhet från Maxfactor. Jag lovar att du inte blir besviken!

Återbesök på sjukhuset, ännu en gång.

Publicerad 2013-11-28 10:15:00 i Devin ~ 3-6 år,

Då var det dags igen. Ännu ett återbesök på sjukhuset för lilla D och hans rädsla för dessa kalla, vita och skräckinjagande patientrum blir ju inte direkt bättre, kan jag påstå...
 
Denna gången så slapp han bli stucken i alla fall, men bara det att få honom att sammarbeta när sköterskan bad honom att ställa sig på vågen och sedan ta reda på hur lång han har blivit var en utmaning minsann! Men vi lyckades tillslut, efter många om och men... Visserligen så kan jag ha nämnt för honom att tomten kanske inte kommer med några julklappar om han inte är snäll... Och det funkade ju.
 
Vi fick tillslut hans längd och vikt uppskrivet och sedan lät läkaren Devin leka i fred en liten stund för att ge Devin en chans att inse att varken sköterskan eller läkaren ville honom något illa.
 
När Devin en stund senare hade mjuknat en aning så närmade sig läkaren honom försiktigt och började prata med honom om förskolan, hans kompisar och sånt som intresserar honom i allmänhet. De målade en buss tillsammans och Devin öppnade tillslut upp sig och berättade att vi hade åkt buss till sjukhuset, han och jag. Äntligen hade de nått fram till honom och Devin kände sig lugn resten av besöket.
 
Anledningen till detta återbesöket var inte endast för att de ville checka av hans tillväxt - som nu kommit igång ordentligt tack vare levaxin-tabletterna, och hans andning är nu mer helt under kontroll - utan den främsta anledningen till att de hade kallat dit oss var för att de hade fått fram ny information angående Devins underliga kalkbildning i benen och fötterna. Och de tror att även detta har med hans tillväxt att göra så nu återstår det ännu fler undersökningar och blodprovstagningar för vår lilla gosse. Stackars Devin, jag lider ärligt talat med honom, jag som själv är så enormt spruträdd...
 
Alltså, missförstå mig inte, för det är såklart jättebra att de vill gräva djupare i hans tillväxt och försöka få ett svar på anledningen till Devins kortväxthet, men det är verkligen bara Devin som de hittar en massa "problem" på, gång på gång, medan Lili är frisk som en nötkärna.
 
Jahopp, då är det bara åka hem och förbereda sambon på att han får ta med Devin till vårdcentralen för ytterligare blodprover i morgon...

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela