Beatrice, en kämpande mamma till två ♡

ensamstående • mamma till två • student • vikarie • inredningstokig • shoppaholic • resor

Vååååååår!

Publicerad 2015-03-09 20:00:00 i Barnen ♥, Vardagsliv,

Vilket soligt väder vi har fått plötsligt! Helt underbart! ♥
Och enligt vädergubbarna ska det vackra vädret hålla i sig veckan ut. Det gillas skarpt!
 
 
Redan innan klockan åtta i morse visade temperaturmätaren flera plusgrader utanför fönstret, så termobyxorna fick hängas tillbaka på sina krokar och i stället plockades överdragsbyxorna fram. Likaså vår- och fleecejackorna.
 
I eftermiddags när det var dags att hämta hem barnen så hade temperaturen ökat ytterligare och ett besök på lekplatsen var naturligtvis inplanerat. Det var bara att göra middag när vi kom hem, sedan somnade barnen utan några problem efteråt. Så nu ska den här mamman sätta sig ner i lugn och ro och läsa in ytterligare av den kommande tentan.
 
Visst får man så mycket mer energi så fort solen tittar fram och värmer upp luften en aning? Det tycker jag i alla fall och jag är garanterat inte ensam om det.

En kär leksak genom större delen av barndomen

Publicerad 2015-03-01 14:51:08 i Barnen ♥, Intressanta tips,

Ett dockskåp, eller dockhus som det även kallas för, erbjuder barnet lek som ofta kan förtrolla och underhålla barnet i flera timmar, långt upp i åldrarna. På Litenleker.se kan ni finna ett flertal dockskåp/dockhus i en massa olika varianter, storlekar och stilar som säkerligen kan komma att passa just ditt barns dockas behov. Mina egna barn har precis hittat ett dockhus som de skulle göra vad som helst för att få, mer eller mindre ;)
 
Vilket barn skulle inte älska det här dockhuset?!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela