Beatrice, en kämpande mamma till två ♡

ensamstående • mamma till två • student • vikarie • inredningstokig • shoppaholic • resor

Hilary Duff 21 år

Publicerad 2008-09-28 12:51:05 i Vardagsliv,

GRATTIS HILARY!Idag fyller Hilary Duff 21 år.
Hon är med andra ord född samma år som jag - 1987.

Fast jag är endå äldre än henne. Men inte lika bra & populär. Suck, tänk om man kunde ha samma gnista & underbara röst som Hilary. Samma vackra utseende & mål här i livet som hon har.. Men nej, det har jag inte. Det är först nu, vid 21års-ålder som jag har kommit fram till vad jag vill, och endå känner jag mig inte nöjd & lycklig. Varför är jag så rädd? Varför vågar jag inte vara mig själv utan att bli livrädd för omvärlden? Ibland känns det inte kul att leva. Att gå runt och känna rädsla & förtvivlan över vem man är.. Det är hemskt. Hur ska jag bli kvitt denna känslan?

Allt är som en berg-och-dahl-bana i mitt liv just nu.
Ena dagen är jag lycklig & trivs verkligen med livet, medan jag andra dagen är sådär rädd och känner för att fly & gömma mig någonstans där ingen någonsin behöver ha med mig att göra igen. Blä. Dem dagarna är verkligen smärtsamma. Speciellt när man försöker leva ett lyckligt samboliv tillsammans med pojkvännen. Ibland fungerar det bara inte, men jag är verkligen tacksam över att han har sådant överseende & visar en så stark förståelse  för mig. Han är den vackraste man kan ha!
Jag älskar verkligen min Tommy! :)

22 - 25 Sep > Köpenhamn

Publicerad 2008-09-26 06:57:14 i Vardagsliv,

Igår kom jag hem från en fantastisk resa i Köpenhamn.

Vi lämnade Jönköping klockan 9.30 i måndags morse och begav oss mot Helsingborg.
Under bussresan fick vi kolla på "Big Fish", vilket faktiskt var en rätt bra film!
Bussresan tog ju tid, men jag tror nog att alla var minst lika förväntansfulla som jag var.

Målet med resan var att skapa insperation och lära oss mer om konst, design & möjligtvis upptäcka tekniken bakom de olika konstverken. För min del var resan lärorik, spännande & faktiskt väldigt intressant!

Det var enormt dyrt i Danmark, ingen av oss hade direkt råd med något, det enda vi kunde spendera pengarna på var mat och inträde på vissa ställen, mer räckte det inte till, om man inte hade med sig över tusenlappen, men som student har man oftast inte det. Jag däremot unnade mig lite extra, trots att jag egentligen inte hade råd med det. Jag köpte en klänning från Sparkz & ett par skor som jag kan ha nu under hösten. Jag kunde inte låta bli, dem var så fina!

Jag har så enormt mycket bilder som jag vill visa er, men det går inte att lägga in alla på bloggen. Jag får ta lite efterhand, eller välja ut dem bästa bilderna som kan beskriva vår resa, hur fantastisk den var!

Tyvärr så har jag glömt USB-sladden till kameran hemma i lägenheten, men jag ska fixa fram den och lägga in resten av bilderna så snart jag kan!

Äsch..

Publicerad 2008-09-17 22:10:25 i Vardagsliv,

Jag lyckades inte med att ladda ner "Sims2". Skit också.
Jag får väl helt enkelt köpa det förbannade spelet...
Jag som har så mycket pengar - eller inte.
Jag måste fixa det på något vis.

- Nej, jag är inte beroende av The Sims, haha.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela