Beatrice, en kämpande mamma till två ♡

ensamstående • mamma till två • student • vikarie • inredningstokig • shoppaholic • resor

Maria Åkerberg - du har verkligen fångat mitt tycke!

Publicerad 2015-08-31 10:03:04 i Barnen ♥, Intressanta tips, Minnen, Shopping & gåvor, Vardagsliv, tankar & åsikter, tankar & åsikter,

Att Maria Åkerberg själv valde att föreläsa om sina produkter på plats var verkligen ett stort plus! Hennes engagemang och kämpande smittade av sig lite på mig själv och jag passade som sagt på att köpa hem det vanligaste produkterna som behövdes - shampoo, balsam och produkter till ansiktet. Produkter som även barnen kan använda. Båda två fick bada och duscha i morse och de nya MÅ-produkterna var godkända av båda barnen. Lilis hår kunde enkelt borstas ut direkt efter duschen, utan problem med de där envisa tovorna som annars så lätt blir till på hennes hår! Så bye bye balsamspray och hello MÅ's "Hair Conditioner Energy"! 👍

Både lärorikt och så otroligt vackert!

Publicerad 2015-08-30 19:37:00 i Intressanta tips, Vardagsliv,

Jag har haft en fantastiskt lärorik och trevlig dag på Skogsro Spa tillsammans med mamsen idag! Där fick vi äran att träffa självaste Maria Åkerberg - grundaren av Maria Åkerberg Deepskin Organics. 

Maria berättade bland annat sina tankar kring så kallad äkta hudvård och oäkta och konstgjord hudvård och hon berättade om sin resa från hur den började år 1995, fram till idag. Hennes produkter är fantastiska och hennes företag har verkligen växt under årens gång. Naturligtvis fick vi ta del av många finfina erbjudanden och både jag och mamma (som båda två är sådana shopping-galningar) shoppade loss och har nu bytt ut de flesta produkter i vårt badrumsskåp. Ansiktsolja, ansiktskräm, hår- och hudvårdsprodukter, bodyscrub och ögonkräm fick följa med mig hem och jag kan lova att jag inte lär behöva köpa hudvårdsprodukter på ett bra tag framöver då Maria Åkerbergs produkter är så enormt dryga och räcker lääänge!
 

Tack för ett fantastiskt evenemang både från Skogsro Spa och Maria Åkerbergs sida!
Jag kan redan här och nu lova er att vi kommer att ses igen framöver! ;)
 
Och till er som är sugna på att få veta mer om Maria Åkerberg eller testa någon av Marias produkter så rekommenderar jag er att besöka Skogsro Spas hemsida och läsa lite mer om produkterna och behandlingarna som erbjuds. Eller varför inte göra ett besök och boka in en välförtjänt weekend på Skogsro Spa tillsammans med din kärlek eller bästa vännen/vännerna? Jag lovar att ni inte blir besvikna! Omgivningen är otroligt vacker och ett perfekt ställe att varva ner på om du känner dig stressad och behöver lugn och ro.

Hur ska jag ta mig igenom det här?

Publicerad 2015-08-28 10:11:00 i Framtidsplaner, Vardagsliv,

Hej fina läsare, nu är jag här igen för att gnälla av mig lite...
 
Snart är det dags för skolan att dra igång igen och vi har nyligen fått veta våra nya seminarie- och arbetsgrupper. Naturligtvis är jag - till min stora förfäran - ENSAM av oss alla från pendlingsgruppen i både min seminariegrupp och i arbetsgruppen. Fy fan alltså. Mitt hjärta slår fort som bara den och de negativa tankarna tar överhanden direkt. Tanken på att behöva prestera inför en bunt främlingar utan någon som man känner där som stöd skrämmer mig något djävulskt.
 
MEN! Plötsligt hör jag psykologens röst i bakhuvudet:
- "Se det här som en chans till personlig utveckling." Och vet ni vad? Han kanske har rätt. Det är på tiden att i alla fall försöka övervinna mina personliga rädslor. Jag får helt enkelt ge det en chans och hoppas att ytterligare någon av mina stora farhågor inte inträffar... Skulle det gå så långt att jag blir utfryst, retad eller av någon anledning känner att jag inte hör hemma eller är välkommen i klassen så får jag väl gå och gråta ut hos han som är kursansvarig. Jag hade faktiskt mina funderingar på att ta upp mitt mående och min rädsla inför terminsstarten för honom redan nu och hoppas på att han kunde omplacera mig... men när man tänker efter... Hur låter det egentligen? Jag borde ju i alla fall försöka ge min nya klass en chans och som sagt ta tillvara på tillfället som ges. Det hår kanske hjälper mig en bit på vägen för att komma över min sociala fobi. Såklart finns rädslan, ångesten och oron finns hela tiden där och jag är livrädd inför den kommande workshopen, det kan jag erkänna. Suck. Jag måste tillåta mig själv att vara rädd, samtidigt som jag försöker se framåt och vända tankarna till något positivt. Det är ändå min framtid det handlar om.
 
Jag som längtade så mycket tills skolan började känner nu istället att jag vill inte. Jag hoppas verkligen att den här terminen går fort. Men återigen: JAG SKA BANNE MIG KLARA DET HÄR! Jag får ta en dag i taget, tillåta mig själv att gråta ut och må piss och skit vissa dagar, jag får väl klaga ut här på bloggen och ta ut mina aggressioner på min omgivning vissa gånger, men jag ska klara det.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela