Beatrice, en kämpande mamma till två ♡

ensamstående • mamma till två • student • vikarie • inredningstokig • shoppaholic • resor

3 års-kontroll.

Publicerad 2012-08-31 17:00:00 i Devin ~ 3-6 år,

Jag har ju helt glömt bort att skriva om Devins senaste BVC-besök! (Jag har därför ställt in detta i efterhand, så det ligger på rätt datum här på bloggen.) Detta ber jag verkligen om ursäkt för. Denna mamman har nog på tok för mycket i huvudet just nu och därför har bloggen blivit drabbad. Att blogga har inte varit min störtsta prioritet som ni säkert redan förstått.
 
Min älsklingspojk väger nu mer 13,4 kg och är 85,5 cm lång. Fortfarande en liten och kort pojk, men också fortfarande världens finaste i mina ögon! ♥ :) Han fick väl godkänt av sköterskan på alla moment som testades och hon tyckte att han kommit i gång med talet riktigt fint. (Och ja, det stämmer bra för här hemma tjattrar han på som bara den hela tiden tycker jag!)
 
Jag måste ju försöka få honom att tala på en video och lägga in här på bloggen så ni får höra hur han låter. Oftast så blir han ju så blyg när kameran eller videon kommer fram, hihi ;)

PANIK!

Publicerad 2012-08-30 07:01:00 i Vardagsliv,

Usch, tänkte gå ut med soporna lite snabbt förut. Tänkte dock inte på att ta med mig nycklarna då det aldrig annars är låst där nere.

Såklart slutar det med att jag blir utelåst... Får panik och börjar nästan gråta. Jag springer upp till grannen, som det visar sig redan har åkt till jobbet och får därför rusa ner igen, mitt ut i gatan och stoppar första bästa person som jag ser.

Klockan är nu bara 06,20 och jag ringer min far som står i duschen. Han skyndar sig för att komma hit med extranycklarna så fort som möjligt. Allt som surrade i huvudet på mig var barnen, vad som kunde hända... Helt plötsligt hör jag ett klick. Dörren är öppen! Jag springer upp till lägenheten och tar upp båda barnen i famnen, kramar och pussar på dem. De är oskadda tack och lov. Efter det ringde jag min far igen för att berätta att läget var stabilt, allt hade ordnat sig. Phu, vilken tur att Lili inte rest sig ur matstolen, eller att Devin gått ut i trapphuset och ramlat i trappen eller något sådant. Vad som helst kan ju ha hänt, en olycka kan ske så fort. Hemska tanke! Men som tur är mår vi alla bra nu, redo för en dag på förskolan och som fortsatt arbetssökande...

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela