Beatrice, en kämpande mamma till två ♡

ensamstående • mamma till två • student • vikarie • inredningstokig • shoppaholic • resor

Två nya ord på kort tid.

Publicerad 2011-04-30 09:12:35 i Devin ~ 1-3 år,

Just det, det har jag helt glömt bort att berätta! Den senaste veckan har Devin lärt sig två nya ord. Två ord som används ganska flitigt just nu.

Det första används framförallt på morgonen när han vill att jag ska stiga upp. Då drar han av mig täcket och säger "appa" vilket betyder upp och hoppa. Det andra ordet sägs tyvärr mycket oftare och jag antar att han bara säger det för sakens skull, just bara för att han kan. Det var först häromdagen som vi hörde honom säga ordet för första gången och efter det säger han det ofta och såfort han ser något som verkar intressant. Ordet som används mest just nu är "o jäla". Vi antar att det betyder "oh, jävlar" eftersom Devin snappade upp ordet och sa efter sin pappa i förrgår när han satt i Tommys knä och spelade på hans telefon. Det låter lite kul när man hör det, men samtidigt väldigt hemskt enligt mig. Så små barn ska inte kunna sådana ord redan! Fy! Just nu försöker jag därför lära Devin att j-ordet är ett fult ord, haha.

Woho, utsövd efter en hel natts sömn!

Publicerad 2011-04-30 07:31:01 i Vardagsliv,


Ursäkta bildkvalitén. Det är inte det enklaste att ta kort med webcamen när man har en livlig skrutt i knäet!

Jaha, då var det lördag igen vilket innebär att en ny magbild ska läggas ut här på bloggen :) Går in i vecka 33 i dag och längtan, spänningen och nyfikenheten blir bara större för varje vecka som går. Jag sitter just nu här med min härliga ziperall och myser medan Devin leker med skorna ute i hallen för tillfället.

Natten har varit fantastisk bra då Devin för en gångs skull sov hela natten! Tala om lycka och utsövdhet! Han somnade ungefär vid 19.30 i går kväll och kom inte in till oss förrän klockan 5.50 i morse. Jag frågade Tommy om han varit inne hos Devin någonting i natt - eftersom han låg vaken en bra stund i går kväll efter att vi lagt oss och spelade på mobilen, men enligt Tommy så hade han inte behövt stiga upp en enda gång i natt. Och jag har inte vaknat av någon gråt eller att Devin varit och klättrat på mig (förrän i morse då). Duktig kille! :)

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela