Beatrice, en kämpande mamma till två ♡

ensamstående • mamma till två • student • vikarie • inredningstokig • shoppaholic • resor

Vårvädret fortsätter!

Publicerad 2012-02-29 19:43:15 i Vardagsliv,

Det vackra vädret tittade fram på himlen även idag och det gillas mycket, mycket!

Efter att jag hämtat Devin från dagmamman så gick vi och mötte upp Linda och satte oss utanför Waynes Coffee i solen och tog en varsin drink. Jag beställde in en chokladboll och en festis till Devin och en liten Ice chai latte till mig. Alltsammans gick på 72:-, förbannad dyrt - men gott! Vi satt där länge och njöt av värmen från solen.

Efter fikastunden gjorde vi ett besök inne på H&M där jag köpte strumpbyxor till Lili och kikade bland barnkläderna. Hade jag haft mer pengar så hade jag lätt köpt med mig mer hem och fyllt barnens garderob med ;)

Gevalia Millicano

Publicerad 2012-02-29 12:54:43 i Intressanta tips,

Nu har smartson fyllt på med ett smakrikt test av Gevalia Millicano, det första snabbkaffet förädlat med fint malda hela bönor. De söker inte mindre än 4000 kaffesugna Testpiloter som ska provsmaka och betygsätta kaffet utifrån doft och smak. Vill du prova en nyhet och samtidigt dela dina åsikter med andra? Ansök HÄR senast den 7 mars.

Maskerad.

Publicerad 2012-02-29 08:13:22 i Devin ~ 1-3 år,

I dag ska Devin och hans kompisar ha maskerad hos dagmamman, tillsammans med de andra dagmammorna och deras barngrupper. Jag kom på detta igårkväll och började rota runt i barnens rum efter något att klä ut honom som. Inte ens en tomteluva har vi! Den ligger nedpackad i förrådet. Attans!

Jag ringde snabbt ner till grannen, för jag hade ett minne av att hennes son någongång klätt ut sig till spiderman. Mycket riktigt, hon skickade med min sambo dressen upp. Så.. Här är han, vår alldeles egna lilla spindelman:

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela