Beatrice, en kämpande mamma till två ♡

ensamstående • mamma till två • student • vikarie • inredningstokig • shoppaholic • resor

Grattis alla vackra mammor!

Publicerad 2015-05-31 22:00:31 i Vardagsliv,

Morsdag, en dag för alla mammor där ute i världen. För mig är mammorna (och även papporna såklart!) värda att hyllas alla dagar om året, för vilket jobb vi gör! De här oskyldiga små hjälplösa skruttisarna som vi hjälper genom deras första tid i livet. Ni gör ett fantastiskt jobb!

Min morsdag var enkel, med middag och sällskap av min familj och barnen såklart! Försökte övertala barnen till att måla en teckning till mig, men de hade inte lust till att måla. Nåväl, det finns ju mängder av fler dagar till det ;) Jag köpte i alla fall en liten present till min mamma för att visa min uppskattning. Ett mobilfodral med hennes favoritmotiv - Paris och Eiffeltornet. Gissa om hon blev glad! Jag vet ju att hon har letat ett tag efter just ett sådant här motiv. 


Fick ni någon morsdagpresent av något slag och hur firade ni er morsdag?

Plötsligt händer det!

Publicerad 2015-05-25 12:53:39 i Framtidsplaner, Tävlingar & vinster, Vardagsliv,

Jag har vunnit en kryssning för 2-4 personer hos Viking Line genom MåBra's fototävling som jag deltog i under fredagskvällen. 

Ibland finns turen med mig trots allt, och självklart ska min fina mamma få följa med på kryssningen! Det var trots allt hon som bad mig följa med på MåBra-kvällen och såg till att jag fick träffa min stora förebild Mia Törnblom samt alla de andra härliga tjejerna i MåBra-gänget ❤


Vi ser fram emot ett härligt kryssningsdygn tillsammans och om inte barnen följer med oss så kanske platsen går till lillsyrran min, om hon är snäll ;)

MåBra-kväll i Jönköping.

Publicerad 2015-05-24 21:00:00 i Intressanta tips, Minnen,

Vilken kväll alltså! En kväll full av skratt, inspiration, träning, insikt, god dryck, gott tilltugg och shopping såklart. Fredagen vart en succé och jag längtar redan till nästa event! 
 
 
Att få träffa alla de här härliga människorna, höra dem föreläsa live, höra deras historier och pepp triggade verkligen igång mig. Härliga Leila Söderholm föreläste om träning och hur man på ett enkelt sätt lyckas få in träningen i sin vardag, utan att lägga ut pengar på gymkort eller dyra träningsredskap. Katarina Althin intog därefter scenen för att visa oss de bästa knepen till en säkrare och trivsammare klädstil som passar var och en av oss. Och som avslut fick vi lyssna på härliga och fantastiska Mia Törnblom, som dessutom är en stor förebild för mig. Det var en stor dröm hos mig som gick i uppfyllelse i fredagskväll när jag fick äran att träffa Mia!
 
MåBra hade naturligtvis många bra erbjudanden den här kvällen och jag kunde inte låta bli att köpa Mia Törnbloms böcker "Hur svårt kan det vara?" och "En härlig bok" som hon själv satt och signerade på plats, samt Leilas tränings-cd med effektiva träningsmetoder som hjälper dig komma igång och träna hemma. Med oss hem fick vi dessutom en fullproppad goodiebag med mängder av godsaker ♥
 


 
Tack för ett underbart event MåBra!
Vi kommer garanterat att ses igen!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela