Beatrice, en kämpande mamma till två ♡

ensamstående • mamma till två • student • vikarie • inredningstokig • shoppaholic • resor

Smycken By Margarete Nudel

Publicerad 2015-06-28 23:19:18 i Intressanta tips, tankar & åsikter,

Smyckerna är inte bara otroligt vackra, utan de bidrar dessutom till något mycket viktigt och betydelsefullt. Genom att köpa ett halsband med en skyddsängel från By Margarete Nudel så bidrar du nämligen med en liten summa pengar till bland annat bröstcancerfonden, prostatacancerförbundet, neuroförbundet eller RFSL's ungdoms verksamhet.
 
Jag har faktiskt funderingar på att klicka hem de här underbara smyckerna. En efter en. För erkänn, visst är de underbara?! ...Det kan ju ses som en liten tanke inför födelsedagen också till er som brukar fråga vad man vill ha av er till födelsedagen ;)
 
 

Min blivande make...

Publicerad 2015-06-20 08:05:07 i Minnen, Vardagsliv, tankar & åsikter,

...Ja du, jag är helt säker på att jag drömde om någonting i går natt, men i morse när jag vaknade så var drömmen puts väck! Så typiskt. Haha. Jag får helt enkelt vänta och låta mig överraskas den dagen min drömprins (om det finns någon sådan?!) dyker upp.

Tillsvidare så har jag ju Devin - min fina kille, och hans lillasyster, som jag älskar över allt annat här i världen! ❤

Sju olika sorters blommor

Publicerad 2015-06-19 19:10:00 i Intressanta tips, Jag har testat..., Vardagsliv,

Sju olika sorters blommor plockade jag och min syster med oss hem efter midsommarmiddagen hemma hos min kära mor. Sju olika sorters blommor som ska läggas under huvudkudden inför natten. 


Varför? Jo, för det sägs att om man gör det här så kommer man att drömma om den man eller kvinna som i framtiden kan komma att bli din make eller maka. Det ni! Haha. Jag får helt enkelt återkomma i morgon med besked om jag har drömt om någon särskild. ;)

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela