Beatrice, en kämpande mamma till två ♡

ensamstående • mamma till två • student • vikarie • inredningstokig • shoppaholic • resor

Mamma natta, inte pappa!

Publicerad 2010-07-31 08:07:54 i Vardagsliv,

I natt var det Tommys tur att natta Devin, något som inte gick riktigt som han hade planerat... Devin sov ungefär trettio minuter åt gången, sedan satte han igång och skrika och var uppenbarligen inte nöjd med någonting. Tommy gav honom välling och försökte natta honom på samma sätt som vi alltid har gjort, men denna gången fungerade det inte alls på lilleman. Klockan tre i natt stack Tommy in huvudet till sovrummet och rent desperat bad mig om att ta över och få Devin att tystna.
Jag tog med Devin och satte mig tillsammans med Tommy framför tv:n och på mindre än en minut så hade Devin somnat, haha. Stackars Tommy som försökt få Devin att sova och hålla sig lugn sedan nio på kvällen och verkligen försökt med allt, sen kommer jag som får honom att sova på mindre än en minut. Mammas pojk ♥
När jag en stund senare försökte lägga ner Devin i sin egen säng så protesterade han givetvis, i stället fick han spendera natten mellan mamma och pappa.

Jag antar att Tommy planerat att sova större delen av dagen med tanke på hur hans natt såg ut, så själv ska jag och Devin ge oss ut på stan och möta upp min mamma och Lasse hade vi tänkt, sen får vi se vad resten av dagen har att erbjuda.

Efter ett tidigt besök på vårdcentralen...

Publicerad 2010-07-30 15:42:54 i Devin ~ 1-3 år,

Det blev till att kliva upp tidigt i dag när vi skulle vara på vårdcentralen redan klockan 8.40 med Devin. Där fick vi tala med en läkare angående Devins korta längd och hans astmaproblem.
Dem verkade inte speciellt oroliga över hans längd, för han följer kurvan bra - även om han ligger en bit under det "normala". Just nu är han 68 cm lång och väger 10,3 kg. Fortfarande en liten knubbis med andra ord :)
Eftersom han är förkyld just nu så kunde dem inte höra någon större skillnad på hans andning, om den blivit bättre eller inte sedan sist, men dem rådde oss till att fortsätta inhalera honom både morgon och kväll med Airomir och Pulmicort. Pulmicorten kunde vi öka med ytterligare en dos nu när han är så förkyld tyckte dem, så redan i kväll blir det dubbel dos för lilleman, något som han inte kommer bli särskilt förtjust i...

Devins nya favorit!

Publicerad 2010-07-29 12:24:55 i Vardagsliv,


Frukosthjärtan med vaniljyoghurt


Han fick inte nog av dem, han verkligen älskar dessa hjärtan tillsammans med en skål vaniljyoghurt. Jag satt och åt detta samtidigt som vi kollade på Rachael Ray tidigare i dag, för matlagningsprogram är också något som Devin verkar tycka mycket om! ;) När det var slut i tallriken så ville Devin ha mer att smaka på så han tog skeden från skålen och för första gången har jag sett min pojke försöka använda en sked på rätt sätt!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela