Beatrice, en kämpande mamma till två ♡

ensamstående • mamma till två • student • vikarie • inredningstokig • shoppaholic • resor

Body Butter från The Body Shop

Publicerad 2014-05-31 16:30:00 i Intressanta tips, Vardagsliv,

Svårt att bestämma er för vad ni ska köpa till barnen - eller oss vuxna - i födelsedagspresent? Här kommer ännu ett tips!
 
Dessa alla olika Body butter-varianter från The Body Shop har barnen (och jag själv) verkligen fastnat för under den här tiden som vi har bott hos min far. Den största favoriten är doften av jordgubb. Efter varje bad eller dusch så vill barnen med glädje smörja in sig och lukta jordgubb. Jag antar att det får bli en shoppingrunda på The Body Shop någon dag framöver, innan vi flyttar hem till lägenheten igen, så att vi kan bygga upp ett lager där hemma. ;)

Jönköpings marknad 2014

Publicerad 2014-05-30 22:24:00 i Vardagsliv,

I dag har det varit marknad i Jönköping och jag var på plats redan klockan 10 i morse. Jag har fått ta del av mängder med fantastiska erbjudanden och fyndat en hel del vettiga saker. Bland annat så köpte jag en födelsedagspresent till D's förskolekompis som har kalas på söndag, men även några födelsedagspresenter och nya solglasögon till L, nya skor till mig själv, strumpor och solkräm. Och vi har åkt karusell, både jag och barnen! Jag passade dessutom på att göra ett syntest hos Specsavers helt gratis och sparade på så vis in några hundra ;) Synen var oförändrad tack och lov, så det är bara att gå direkt in och beställa ett par nya glasögon i nästa månad. 👍
Som sällskap hade jag barnen, min mor, en väninna och hennes dotter. Vi har promenerat längst med Jönköpings gator i dag må ni tro! Vi var hemma först efter klockan 19, då barnen i vanliga fall ska gå och lägga sig och de var inte lätta att natta i kväll precis. Övertrötta, flamsiga och därför också känsliga barn är vad jag har fått kämpa med denna kväll. Men nu så, nu sover de äntligen!
 
 

I skåne med familjen ❤

Publicerad 2014-05-29 20:08:58 i Vardagsliv,

Två lugna, mysiga, mycket trevliga och varma dagar hade vi i Skåne när vi var nere och hälsade på min bror och hans lilla familj. Det var första gången som vi och barnen fick träffa sin kusin dessutom så på så vis var besöket extra speciellt.
 
Vi hade tur med vädret och det blev långa promenader runt om i centrum. Barnen satt mestadels i vagnen, och i och med detta så håller nu vagnen på att ge upp totalt. Den orkar inte deras båda vikt helt enkelt. Bakhjulen sitter löst och jag skulle inte bli förvånad om något av dem lossnar inom kort. Och någon ny vagn har vi ingen tanke på att lägga pengar på just nu. Nej, det är ju faktiskt på tiden att barnen lär sig att gå och njuta av  den motion som de får från och med nu. Vi startar lite smått redan på måndag då de båda snällt får gå från förskolan till bussen när vi ska hem efter arbetsdagen...
 
Efter denna helgen så har det varit fullt upp med jobb för min del, vilket är anledningen till att jag inte har haft tid till att blogga någonting. Och jobbtiderna droppar in hela tiden, lite nu och då, vilket jag såklart tackar så hjärtligt för! Jag längtar redan tills nästa lön kommer in på kontot i nästa månad.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela