Beatrice, en kämpande mamma till två ♡

ensamstående • mamma till två • student • vikarie • inredningstokig • shoppaholic • resor

Äntligen lite snö på backen!

Publicerad 2015-12-27 19:51:48 i Barnen ♥, Minnen, Outfits, Vardagsliv, tankar & åsikter,

I natt föll snön ner på gatorna här i stan. Gissa om det var två lyckliga barn som skyndade ut för att åka pulka och bygga en snögubbe? ;) Jajjemän. Vi var ute och tog verkligen tillvara på den snö som fanns tillgänglig. Dottern åkte pulka om och om och om igen och skrattade av lycka hela tiden. En underbar syn. Sonen uppskattade dock inte snön lika mycket. Han var med och byggde snögubben och åkte pulka ett fåtal gånger, men sedan gick han in i huset igen, till sin morfar och moster. Vi blev i alla fall klara med snögubben och barnen visade stolt upp honom innan de raserade hela vårt konstverk igen ;)


Tyvärr så är snön redan på väg att smälta bort. Endast slask finns kvar.

Men men... Kan jag nu, när jag ändå har er uppmärksamhet, få be er läsare om lite hjälp? Vilken outfit tycker ni att jag ska ha på nyårsafton? Den till vänster, eller den till höger?


Kram!

Livet går vidare...

Publicerad 2015-12-25 14:35:42 i Vardagsliv,

Men utan några större framgångar för vår del. Lägenhetssökandet känns meningslöst och ju längre tiden går desto värre känns det. Och blir det. Stämningen här hemma är inte på topp just nu kan jag erkänna... Men vi kämpar på så gott vi kan!

Julen har i alla fall varit kanon, trots alla motgångar. Den kunde knappt ha blivit bättre, och det är jag verkligen tacksam över! Hoppas er jul har varit bra också och att ni har fått njuta ordentligt tillsammans med era familjer och vänner :) 

Nu hoppas jag på ett positivare år, när 2016 gör entré...

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela