Beatrice, en kämpande mamma till två ♡

ensamstående • mamma till två • student • vikarie • inredningstokig • shoppaholic • resor

Groupon - bättre deal kan du knappast få.

Publicerad 2013-11-03 22:13:02 i Intressanta tips, Shopping & gåvor,

Groupon är ett företag som ständigt arbetar för att fixa fram de bästa erbjudandena till sina kunder. Du kan köpa allt från underkläder till resor och där genom också spara ett flertal hundralappar (om inte mer, beroende på vad du köper, såklart!) ...Mitt senaste köp blev det här sportarmbandet:


Här är tillbehöret för den som vill ha sin mobil nära till hands även under fysisk aktivitet (eller för den som gillar att ha mobilen fastspänd på armen vid sömn). Armbandet, tillverkat av ett lätt neoprenmaterial, sätts enkelt fast på armen och håller telefonen säkert på plats. Det har en skyddande plast på framsidan som skyddar displayen och har även hål för högtalaren och uttag för hörlurar. Passar iPhone 3, 4 och 5, Samsung Galaxy S2, S3 och S4 samt andra telefoner i samma storlek. Armbandet är justerbart med kardborre och mäter 46,5 cm (längd) x 8 cm (bredd).
 
Jag beställde hem en svart, så att både jag och sambon kan få användning för denna fantastiska uppfinning under våra besök på gymmet, då man just nu kan köpa den för endast 69:- (inkl. frakt) i stället för det ordinarie priset 199:-. Passa på du också vettja! Registrera dig bara här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela