Beatrice, en kämpande mamma till två ♡

ensamstående • mamma till två • student • vikarie • inredningstokig • shoppaholic • resor

Full fart mot framtiden!

Publicerad 2015-04-20 20:53:55 i Barnen ♥, Shopping & gåvor, Vardagsliv,

Andra terminen på högskolan är snart avklarad och jag har endast tre uppgifter kvar som ska genomföras. Bland annat en observationsrapport, en VFU-portfolio och en VFU-uppföljning.
 
Observationen inför observationsrapporten påbörjades idag och efter många om och men så kom jag fram till att observera ett barn och ta reda på hur det här barnet samspelar och fungerar i olika situationer, samt ta reda på mer om pedagogernas förhållningssätt till barnet, m.m... Låter det spännande? Jag hoppas i alla fall jag lyckas få ihop något bra utav mina funderingar och hela planen som jag har lagt upp. Jag har den här veckan på mig att observera och samla information till rapporten.
 
Förutom skolan så jag även skaffat mig ett extrajobb och jobb över sommaren, något som verkligen behövs om jag och barnen ska klara oss rent ekonomiskt i sommar! För en sak är säker och samtidigt ganska tragisk; mitt shoppingberoende är långt ifrån över! Men jag har inte givit upp för det. Life is hard, but if you live it right, it can be downright amazing! På tal om shopping förresten så gick dotterns jacka sönder i dag när vi kom till förskolan. Så typiskt! Dragkedjan ramlade av och gick inte få dit igen. Min morgon började alltså med shopping. Jag lyckades hitta en begagnad vårjacka från Villervalla på en av facebookloppisarna som jag är med i. En stjärnjacka i fint skick, som L tidigare har spanat in och nämnt att hon vill ha. Tala om tur i oturen egentligen! Förhoppningsvis hinner jag få hem jackan innan helgen då jag och barnen ska ut på äventyr.
 
 
Bye bye du gamla jacka och in med den nya inom en snar framtid!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela