Beatrice, en kämpande mamma till två ♡

ensamstående • mamma till två • student • vikarie • inredningstokig • shoppaholic • resor

Både lärorikt och så otroligt vackert!

Publicerad 2015-08-30 19:37:00 i Intressanta tips, Vardagsliv,

Jag har haft en fantastiskt lärorik och trevlig dag på Skogsro Spa tillsammans med mamsen idag! Där fick vi äran att träffa självaste Maria Åkerberg - grundaren av Maria Åkerberg Deepskin Organics. 

Maria berättade bland annat sina tankar kring så kallad äkta hudvård och oäkta och konstgjord hudvård och hon berättade om sin resa från hur den började år 1995, fram till idag. Hennes produkter är fantastiska och hennes företag har verkligen växt under årens gång. Naturligtvis fick vi ta del av många finfina erbjudanden och både jag och mamma (som båda två är sådana shopping-galningar) shoppade loss och har nu bytt ut de flesta produkter i vårt badrumsskåp. Ansiktsolja, ansiktskräm, hår- och hudvårdsprodukter, bodyscrub och ögonkräm fick följa med mig hem och jag kan lova att jag inte lär behöva köpa hudvårdsprodukter på ett bra tag framöver då Maria Åkerbergs produkter är så enormt dryga och räcker lääänge!
 

Tack för ett fantastiskt evenemang både från Skogsro Spa och Maria Åkerbergs sida!
Jag kan redan här och nu lova er att vi kommer att ses igen framöver! ;)
 
Och till er som är sugna på att få veta mer om Maria Åkerberg eller testa någon av Marias produkter så rekommenderar jag er att besöka Skogsro Spas hemsida och läsa lite mer om produkterna och behandlingarna som erbjuds. Eller varför inte göra ett besök och boka in en välförtjänt weekend på Skogsro Spa tillsammans med din kärlek eller bästa vännen/vännerna? Jag lovar att ni inte blir besvikna! Omgivningen är otroligt vacker och ett perfekt ställe att varva ner på om du känner dig stressad och behöver lugn och ro.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela