Beatrice, en kämpande mamma till två ♡

ensamstående • mamma till två • student • vikarie • inredningstokig • shoppaholic • resor

Mitt nyår 2016.

Publicerad 2016-01-03 15:16:01 i Minnen,


Vi gjorde några vänner sällskap, då de hade planerat en nyårsfest med massa gott att äta och dricka. Allt alkoholfritt. Jag slängde ihop en lasagne gjord på nötkött som jag tog med och min mor och syster bakade kakor som de tog med och bjöd på. 

Och vilken fest! Det var människor från olika kulturer gissar jag på, och de flesta av dem var nyanlända flyktingar som inte kunde ett ord svenska. Tur att min knaggliga engelska fortfarande finns med i bagaget från skoltiden så att säga ;) Den behövs bättras på minst sagt!

Barnen var med och hittade flera lekkamrater nästan direkt som de skojade runt med hela kvällen, innan det var dags att plocka i ordning, klä på sig och gå ut för att fira in det nya året med fyverkerier, lyckoönskningar och kramar. Mina barn uppskattade inte smällandet, utan gick in och ställde sig i tryggt förvar innanför dörren och kikade sedan på alla fyverkerier därifrån ;) Och jag klagade inte, där inne var det ju varmt och skönt, haha.

Hoppas er start på det nya året började lika bra!

Kommentarer

Postat av: Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Publicerad 2016-01-06 11:42:46

Så trevligt och roligt det låter :).

Postat av: Tove Lindgren

Publicerad 2016-01-18 08:51:27

Hejsan,
Jag heter Tove Lindgren och jobbar med ett företag som hjälper bloggare att få betalt för att skriva valfria inlägg inom passande ämnen.
Om du kan tänka dig att skriva ett inlägg mot betalning så får du gärna maila mig på tove.lindgren@pvmmedia.com så kan jag skicka mer information.
(Även ni andra som driver bloggar är välkomna att kontakta oss).
Åldersgräns 16 år.
Mvh, Tove

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela